Ahojte!Aké máte skúsenosti s motorola pestunkou?A ako singalizuje ,že je baterka vybita?
opravujem: keď sa začnú vybíjať baterky, začne pípať 🙂 🙂 🙂
@jamabe a aj to si počula cez tu vysielačku ked sa malý/á hýbal v postielke?Lebo mne väčšinou neplače ked sa zobudi .Zatial ako som skúšala tak tie pohyby nepočut,že napr,šuští s paplonikom a tak(to treba dodat,že náš malý dost cvičí zo sna)
@edita103088 no tak to nie.. predtým sme mali Angelcare (monitor dychu s pestúnkou) a ten to tiež nezachytil. Neviem, či sú aj také citlivé vysielačky, ale ak sa môžem opýtať: načo potrebuješ počuť také jemné zvuky? Zbytočne ťa to bude plašiť... 🙂 Kým dieťa riadne neplače, netreba k nemu bežať...
@jamabe lebo ako som pisala,on nezacne hned plakat,niekedy ešte tak lezi aj hodinku a tak neviem kolko spal...nie je velký spáč
@edita103088 tak asi je spokojný, keď neplače. Keď bude niečo chcieť ozve sa 🙂 Koľko ti prespí rátať nemusíš, niektoré deti sú skrátka nespavci. Aj moja napríklad 😝
Máme Motorolu... celkom dobré skúsenosti, nič jej nemôžem vyčítať... Keď sa vybijú baterky, rodičovská jednotka začne pípať...