Pavlovičova masť a vaše skúsenosti

anjelicek11
25. apr 2012

Ahojte mamicky,chcela som sa spytat,ci nemate niektora skusenost s pavlovicovou mastou na vyrazky hlavne na tvaricke.nikde som tu o nej nic nenasla.

lucia2105
25. apr 2012

Ahoj.mne ju muzik vzdy priniesol z bosny a natierala som si s nou brucho.ja osobne som ju este na malej neskusala,ale kamaratky pouzivaju iba tuto mast na vsetkoa vraj pomaha.

wladymyra
25. apr 2012

@anjelicek11 my ju skusame prave teraz na ritusku, tak dam vediet, ci zaberie 🙂

ada222
21. máj 2012

ahoj, nam na zapareniny nic ine ako tato mast nepomaha, je perfektna, tiez ju mame zo zahranicia, no uz ju vraj dostat aj u nas...

lucia2808
17. nov 2012

Ahojte mame doma dvoch chlapcov 9.r. a 3.m. pri oboch používame iba túto masť môžme len odporúčať 🙂 Masť na všestranne použitie používam ju aj ja ma veľmi príjemnú mandľovú vôňu.

timik77
8. mar 2013

ahojte neviete poradit kde ju kupim, v 101drogerii ju stiahli z predaja a cokolvek skusam zo vsetkeho je zaparena, svrne potrebujem...

marmes
2. máj 2013

@timik77 nam ju kamoska kupila v lekarni v bratislavskom avione,nikde inde sa zohnat nedala

timik77
2. máj 2013

ja som ju zohnala cez internetovu lekaren, ale dakujem 🙂 a potom som zistila, ze ju maju aj v tesco lekarni., resp. ked nemaju, objednaju.

ada252
3. nov 2013

ja som ju tiez kupovala cez internetovu lekaren, no asi by ju mali mat aj v normalnych kamennych lekarnach
🙂

timik77
16. feb 2014

ahojte, prosim vas neviete poradit kde mozem zohnat Pavlovicovu mast, je jedina co nam pomaha a na SR ju uz asi nejde kupit. Distributor ju nema.

slpl
12. mar 2015

Ja sa chcem spytat, mame vyrazky na tvaricke a kamaratka hovorila vraj ju pouzivala aj na taketo varazky. Mate niekto skusenosti?

diusska
29. feb 2016

Mamičky prosím vás neviete kde zoženiem teraz pavlovičovu masť na SK? 😊 Prípadne nemali by ste o ňu záujem, vedela by som ju priniesť zo zahraničia aj vo väčších množstvách... 😊

andreablabla
26. mar 2016

@diusska. Dobry den,tak ak by ste tu pavlovicovu mast nahodou mali k dispozicii,ja mam urcite zaujem 🙂

diusska
28. mar 2016

@andreablabla práve som v Srbsku takže viem Vám ju priniesť... Koľko by ste jej chceli? 😊

andreablabla
28. mar 2016

@diusska dobry den.... Ak by ste boli ochotna,mozte take 3 balenia......Ste velmi zlata 🙂

alenpolak
11. apr 2016

@diusska Dobry den, mozem sa opytat, ci ste masticku v Srbsku zohnala? Dakujem velmi pekne za odpoved.

andreablabla
11. apr 2016

@alenpolak. Mne ju zohnala,Alenka. Tesim sa 🙂

diusska
12. apr 2016

@alenpolak dobrý deň, jansné zohnala... 😊 keďže je to Srbský výrobok tam oň nie je núdza... 😂 mali by ste záujem? 😊

alenpolak
15. apr 2016

@diusska cakam este, ci ju kamoska zozenie teraz v Chorvatsku. Ak by sa jej nepodarilo, bolo by potom mozne sa na vas obratit? Nemali by ste s tym problem? Boli by sme velmi vdacne 🙂 Dakujem pekne aj za kamosky.

diusska
15. apr 2016

@alenpolak jasné nebol by problem... Ale pokiaľ by ste chceli väčšie množstvo tak by som to musela objednať takže možno by to trvalo 1-2 týždne navyše.. 😊 ale problem z mojej strany by určite nebol... 😊 teším sa že máte záujem... My si na ňu nedáme dopustiť (ani my dospeláci) 😃

bdianiskova
4. nov 2016

@diusska dobrý deň ja by som mala záujem.

diusska
4. nov 2016

@bdianiskova
Dobrý deň... vedela by som Vám ju dodať okolo 25.11. keď Vám to nie je neskoro... a o koľko by ste mali záujem? 😊

bdianiskova
5. nov 2016

@diusska v pohode môže byť toho 25.11.Viete mi povedať aká je cena jednej?

diusska
6. nov 2016

Cena jednej by bolo 5€... keď Vám to vyhovuje napíšte mi mnžstvo o aké by ste mali záujem a prinesiem Vám... 😊

diusska
6. nov 2016

@bdianiskova Cena jednej by bolo 5€... keď Vám to vyhovuje napíšte mi mnžstvo o aké by ste mali záujem a prinesiem Vám... 😊

bdianiskova
6. nov 2016

Vzala by som zatiaľ na skùšku dva kusy či nám bude vyhovovať a či pomôže.

diusska
7. nov 2016

@bdianiskova Ok, dohodnuté, okolo toho 25ho ich teda máte... 😊 prajem krásny deň! 😊

bdianiskova
7. nov 2016

Ďakujem veľmi pekne.

lubkaku
7. nov 2016

dobry ja taktiež zháňam pavlovičovu masť pre malú a neviem sa k nej dostať pomôžete mi...?🙂

hranolka22
7. nov 2016

@diusska dobry den,aj ja by som mala zaujem o 1 ks.Je to mozne?

lubkaku
10. nov 2016

pomozte mi prosim potrebujem 2kusy uz neviem ako malej pomôcť...ďakujem za pomoc a ochotu🙂