Papučky pre 2-ročného

dada13288
11. nov 2022

Ahojte, mame taky zlozvyk, ze moj maly spickuje :( ked ho upozornim prestane a o chvilku to robi zase. Ako zacal chodit som mu kupila drahe barefooty, no nikdy viac. Od vtedy ako zacal v tych topankach chodit spickuje. Kupila som mu potom potom protetiku ale ta sa mi zdala az moc tvrda ale pomohla. Viete mi odporucat ine znacky tvrdych ale zaroven makkych topanok. U ortopeda bol vsetko je zatial ok, len sam mi nevedel uz povedat vhodne topanocky pre dieta.

tani777
11. nov 2022

Ja Ti poradim,hladaj dobreho fyzioterapeuta,nech sa na maleho pozrie,vacsinou za problemy s nozickami sa skryva slabe brusko..posilnite brusne svaly a prestane spickovat..topanky problem zakryju ale nevyriesia

lizwer
11. nov 2022

@dada13288 Určite sa najprv poradiť s detským fyzioterapeutom a on už usmerní, ako ďalej a potom by som zvážila výber obuvi.

katie253
12. nov 2022

@dada13288 papučky MLD Laca, majú aj web stránku. Sú ortopedické, majú aj klenbu.
Postup výpočtu veľkosti. Obkresli bose chodidlo na papier, zmerajú dĺžku, pripočítaj 1,5 CM a objednaj. Príklad: ak má dĺžku nohy 14 CM +1,5cm = 15,5 cm veľkosť papučky