Papučky na doma

9. okt 2021

Aké papučky majú doma vaše deti ? Malá je doteraz naboso/ponožky ale keďže sa ochladzuje tak by som chcela nejaké papučky ale vôbec netuším aké sú vhodné na doma/na časté nosenie. Z počutia poznám RAK, skúsenosť s nimi ale nemám, z fotiek mi príde, že má tvrdú podrážku tak poraďte 🙂

euka210
9. okt 2021

Ja Rak od prvych krokov. Aj do skolky. Ale uz su vacsi a nechcu papuce, tak som davala hrube ponozky. Normalne su ohybne, z podobnych typov co maju taky typ podrazky su najohybnejsie.

ja_mama
9. okt 2021

Ja tiez davam hrube protismykove ponozky, na studenu podlahu su fajn aj tie este hrubsie "oveckove" zvnutra pripadne v pepcu maju pre dievcata aj take textilne capacky. Mali sme aj Raky, mne sa zdali celkom makke, na chodenie fajn, jedine ked sa dcerka hrala na zemi tak jej zavadzali, preto na doma nepouzivame ziadne.

nikpa
9. okt 2021

Kupovali sme Rak asi 2 roky ale raz nemali dobré číslo a nechcelo sa mi zháňať tak som kúpila aké mali, značka Manik. Sú to neporovnateľnejsie kvalitnejsie papuče, Rak sa nám vždy rozpadli po 2, 3 mesiacoch. Manik nosí kým mu nevyrastie nozka. Okrem toho sme ešte mali volake barefoot, značku si nepamätám ale tiež vydržali oveľa viac ako Rak.

20erika07
9. okt 2021

Ked bola dcera mensia tak nosila ponozkove capacky a teraz 7r obycko teple bez podrazky ako baleriny to vyzera len je to fleece

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie2017
9. okt 2021

Hrubsie protismykove ponozky. Uz sa s papucami nebabrem. Lebo ide na gauc, da dole, zabudne obut. Ide na podlozku, da dole, na koberec, da dole,..stale pripominat..

lindusss2016
10. okt 2021

Kozene capacky, pokial zijes v dome so studenou podlahou. Ak ste v byte, uplne stacia protismykove ponozky

zuvelyn
10. okt 2021

Máme RAK ako aj všetky iné topánky. Som spokojná aj syn. V protismykovych ponožkách (akýchkoľvek) sa mu aj tak šmýkalo po dome 🤦🏼‍♀️

oblecenie99
10. okt 2021

@nikpa Presne, RAK sa skoro ohol, alebo akoby som to mala nazvt, MANIK držal dlhšie, tak som mu kúpila aj do jasliciek MANIK

autor
10. okt 2021

Ponožky sa u nás vkuse vyzúvajú (vlastne všetko furt vyzúva) , a obúvať jej ich 658krát denne ma už nebaví 😂 takže to nestačí.. Práve preto potrebujem niečo na to, aby sa prestala furt vyzúvať.. Mne nevadí keď aj na gauč vylezie v papučách, šak by v nich bola iba doma a vysávam aj 4krát za deň 🙈 (to je moja úchylka).. Lilliputi kožené mala, keď sa začala stavať na nohy (november20) a strašne sa jej v nej nohy potili, takže kožené už za mňa skôr nie.
Ďakujem za tipy 😊 Skúsime teda tie RAK-y a budem dúfať, že sa s nimi skamoší a nebude si ich vyzúvať furt.

enoula
10. okt 2021

Kozene capacky, majú dierky hore na vetranie, ale su aj kadejake látkové/satkove

lindusss2016
10. okt 2021

V rakoch a podobnych papuciach s tvrdou podrazkou nebude mat nozka moznost prirodzeneho vyvinu...

nwnw
10. okt 2021

Na doma toto, lebo aj tak sa valaju po posteliach a gauci stale

jjanulienka
10. okt 2021

My striedame Raky a Attipas papučky majú gumennu podrážku sú ako pokožky...

sandri
10. okt 2021

Tie ponozky s kozenou podrazkou su super. Kedysi mali v Lidl aj ponozky so silikonovou protismykovou vrstvou, aj tie boli super. Ak chces vyslovene nieco papuckove, tak mne sa osvedcila znacka Jonap alebo Tikki.

katrinka8
11. okt 2021

Najprirodzenejšie na boso 😉 Keď je nôžka v pohybe, nie je jej zima. V papučiach s klasickou podrážkou a spevnenou nohou sa zastaví práca svalov nôžky.
Hlavne pozor ale na rozmery nôžky - nielen dĺžka, ale aj šírka hlavne. Drvivá väčšina normálnych ľudských nôh sa do bežných topánok/papúč nevmestí, pretože vpredu sú úzke a stláčajú prsty k sebe, čím vznikajú zbytočné deformity.
Takže čo sa týka typu papučiek, ľahšie sa poradí podľa dĺžky a šírky nôžky, výšky priehlavku, šírky päty a členka, a podľa toho vybrať konkrétnu značku.