Ahojte žienky plánujem mojim detom kupit nové paplony ale neviem sa rozhodnut ktoré su najlepšie, v obchodoch ich je strašne vela a neviem ktorý je dobrý ide my o to aby neboli moc drahé a dali sa hlavne prat.dakujem
@agna1979 skus pozriet túto stranku ja som objednávala tam su kvalitne a hlavne slovenské výrobky čo sa týka vankúšov a paplonov http://grasshopper.sk/shop/paplony-a-vankuse/202
Dakujem Dominika také lacne z marketu mali a momentálne smerujú do koša vydržali byt normálne asi rok a pol takže z marketu už nechcem.
Ikea-su lacne a daju sa prat aj susit v susicke
@agna1979 ja mám z tadial paplony, vankuse a aj obliečky a možem len odporucit farby su stale pestre ako mám rada a paplony som už prala a stále su ako nove 🙂
@hudecka9 aj ja som z tade objednávala najprv paplony a neskor aj obliecky a plachty 🙂
Ahoj, my sme pre deti kupili slovenske tu: http://www.acko.sk/ a sme spokoni.
@mamickajanka mas skusenost aj s inými materialmi ako s bavlnou? Nasla som tam velmi pekne obliecky z bavlny deluxe neviem co je to za material a ci je kvalitny :/
@zazana22 mám síce len tie z bavny ale som s nimi velmi spokojna mám už asi 6 obliecok z tadial a vsetky su pevne a stale maju pekne pestre farby
@zazana22 ja som tie obliecky co chces objednala pre svagrinu ked kolaudovali dom a velmi si ich pochavluje hned sa ma pýtala kde som ich kupila tak som jej dala link a objednala este jedny ze ten material je super
@mamickajanka @milica313 tak ich skúsim objednať aj ja s vankúšom a paplónom s dierou som spokojná tak dúfam že budem aj týmito obliečkami.
@zazana22 Objednaj urcite budes spokojna 🙂 uvidis 🙂
@milica313 objednala som dnes by mali prist som na ne vveľmi veľmi zvedavá 🙂
baby poradte mi vhodne vankuse a paplony pre astmatika
Neviem ci to je az taky velky problem, ale chcela by som vediet vase nazory ako ste to riesili ak ste niektora mala taky problem ako ja. Moja dcera stale odkopava paplon a celu noc spi odokryta, potom sa to odzrkadluje na jej zdravotnom stave, casto byva chora.. uz ma to fakt nebavi stale chodit po doktoroch.. nejake rady?
@lydia302 moja sestra najprv deti pchala do spacich vakov ale tak jej odmietali spat, stale plakali a potom jej jedna znama poradila paplon s dierou.. pocula si uz o tom?
@dasa71 vobec som o tom este nepocula.. co je to zac? povies mi o tom paplone cosi viac?
to je paplon z roznych materialov to by uz bolo na tebe aky si ty vyberies a je to podstate paplon a v strede je diera kde si mozes dat nohu a tym padom nemas odokryty cely chrbat..je dobre ze tieto paplony s dierou vyrabaju aj detske, co by ta este zaujimalo?
a tie paplony vyrabaju na slovensku? a ty mas z akeho materialu ten paplon, ktory je dobry a aky je medzi nimi rozdiel? mna zaujima vsetko, ked by som sa uz mala rozhodnut ze ho idem kupit tak chcem vediet vsetko o tom paplone
@lydia302 tak to asi kazdy chce o produkte vediet co najviac ked si ho ide kupovat..moja mamina pred dvomi mesiacmi kupovala nove paplony a je s nimi spokojna. Kupila sebe paplon s aloe vera a ocinovi kupila paplon so striebrom. Teraz to je sranda ich pocuvat lebo kazdy si vychvaluje ten svoj 🙂 🙂
@lydia302 hej vyrabaju ich na slovensku, je to slovensky výrobok.. ja som si vyberala svoj paplon na zaklade toho co mna trapilo, skus si toto precitat a mozno ti to pomoze http://grasshopper.sk/paplon-s-dierou/c199 sa rozhodnut ze ktory vybrat..
@brcka252 tak to si viem zivo predstavit ako to teraz u vas vyzera, musi to byt sranda :D:D
@dasa71 dakujem ti za fajn stranku, som si to citala ale neviem sa stale rozhodnut ktory si mam objednat.. Ty si si ktory objednala??
@dasa71 Je to veru zaujimave, ale tak ja som hlavne rada ze su obidvaja spokojny 🙂 A tiez si ich objednavali z tej stranky co si tu ty napisala, to je uplna nahoda ale tam maju dobre paplony a su ochotny, to je hlavne 🙂
Aaa este stale zhanam tie vhodne paplony a vankuse pre astmatika, viete mi poradit? Vobec netusim ake vybrat tak budem rada ak mi date nejake tipy, dakujem 🙂
@lydia302 Objednala som si nakoniec ten s aloe vera. A ty si sa uz rozhodla pre nejaky?
@dasa71 A si s nim spokojna?? Uz ho mas aj doma??
@dasa71 Rozhodla som sa pre klasicky bavlneny paplon. Bala som sa experimentovat. Dost dlho som este rozmyslala nad karbonovym ale nakoniec u mna bavlneny vyhral.
@mamickajanka Ano uz mi prisiel, a zatial som pod nim spala iba prve 3 noci ale mozem povedat ze zatial spokojna som a dufam ze aj nadalej budem.
@lydia302 Myslim si, ze si sa dobre rozhodla, potom napis ako si spokojna 😉
@agna1979
ak plánuješ paplony pre deti,stačia celoročné,ale aby neboli príliš ťažké ( nad 1200g) ,lebo sa nimi nebudú chcieť prikrývať,kedže budú ťažké a hrubé a nekupuj zas super lacné a ľahké,v marketoch ,ktoré operieš raz a dosť..
kvalitný paplon musí byť poriadne poprešívaný,aby sa nezbil dokopy po roku..
radšej kúp slovenský výrobok,priplatíš 5,- e a máš pokoj na viac rokov...