Páperové bundy a topánky na zimu

nikoleta300
27. okt 2021

Dobrý deň, chcem sa opýtať mate paperove bundy pre deti? Snehule na vonku ktoré nepremoknu a sú kvalitné... S akou značkou ste spokojne... Mam dievčatko zmrzlinku stále jej je zima

puertorico
27. okt 2021

páperovú bundu som malému ešte nekúpila, ale v zare zvyknú mať a keď si počkáš na zľavu tak sa dá za celkom fajn peniaz kúpiť. Snehule zvyknem z Nextu, v nich netreba na pančuchu ani ponožku, malý má teplučké nohy

nikoleta300
autor
27. okt 2021

@puertorico kedy bývajú zľavy asi len na konci zimy? Ďakujem popozerám 🙂

enoula
27. okt 2021

Bundu pozri Columbia alebo reima, mozno ducksday

sono2
27. okt 2021

@nikoleta300 topánky kamik snehule.
Aktuálne som si kúpila aj pre seba
A bundu už podľa peňaženky

puertorico
27. okt 2021

@nikoleta300 už tak v polovici novembra pozri, len neskôr sú stále väčšie zľavy

nikoleta300
autor
27. okt 2021

@enoula ďakujem veľmi dobre ste mi poradila

nikoleta300
autor
27. okt 2021

@sono2 ďakujem ako pozerám naozaj veľmi kvalitné snehule

eternity24
27. okt 2021

@nikoleta300 ja mam pre moju slečnu predĺženú paperovu vetrovku zo zary. Stací pozrieť na bazároch, predávajú sa aj v top stave za fajn ceny. Ak budete cakat výpredaj , tak najbližšie bude black friday na konci novembra. No ci ten bude zahrnovat aj tieto paperove kabáty neviem. Potom dalsi ma Zara po Vianociach. Snehule su super napr demar, ja mam tento rok Friboo obj z Zalando. Tento víkend mali na detske -10% a este nato extra zľavu 20%, predok je pogumovaný, cize nepremoknu ani za nic, mali sme ich aj min rok a vnútro zateplené akoby barancekom. Niesu ani az take drahé, ja ich mam v tej akcii za 23e.

luc1a
10. nov 2021

@eternity24 ahoj, mozem vediet ako sedi velkost pri tej znacke friboo? Ak by som mohla este ake mate cislo a vnut.dlzku, dakujem 🙂

eternity24
10. nov 2021

@luc1a dcérke som obj vel 22/23 a VD je cca 13,5 cm. Velmi tažko sa mi to meralo, kebo vložka sa nedá vybrať, tak do cizmy som musela vložiť krajčírsku meter. Musíte preto rátať s odchýlkou nejaké 2mm. Minuly rok sme mali veľkosť 19/20, ale tie som vrátila sestre, cize tie premerat nemôžem. Podľa mna velkostne sedia. Nemali sme problém