Pančušky Tatrasvit

limenka
19. aug 2016

Ahojte nasla som stranku na pancusky Tatrasvitu a pripomynaju mi tie co som ja ako dieta nosila. Len mame chlapca je vysoky dost a mna by zaujimalo teda skusenost inych maminiek ci sa dostatocne natiahnu tieto pancusky. Lebo fizicky sa nemam k nim ako dopracovat respektive pobocku Ba nemaju a odberatelov som na ich stranke nenasla kde by ponukali ich tovar. Dakujem za odpovede☺

terezka1947
19. aug 2016

@limenka ja mam rada tatrasvitacke...maju klasicke rebrovane ako sme nosievali niekedy a aj elasticke...
ja osobne preferujem rebrovane...prijemny material...a zvyknem mat este z Tchiba-lebo maju dvojitu podsivku chodidla,co je v zime super...

belasy_motylik
19. aug 2016

Natiahnu, ale odporucam Pleso. Su kvalitnejsie.

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
huahua
19. aug 2016

Tatrasivtácke mávajú občas aj v detských obchodoch a u nás ich predávajú aj v Slovenke. To by mala byť čistá bavlna, takže sa moc nenaťahujú, ale veľkosť je trošku väčšia než tie naťahovacie, nie čisto bavlnené, tak ak kúpiš vašu veľkosť, tak malé by nemali byť, teda aspoň ja mám takú skúsenosť, lebo sme na nich dosť fičali, nakoľko malý mal atopický ekzém a "umeliny" mu nerobili dobre.

limenka
autor
19. aug 2016

Je damujem kocky za odpovede lebo chcela by som krpcovy kupit nakolko aj skolke sa muzidu a z lidli som bola spokojna len su tensie ako som predstavovala si aj na zimu predsa deti prechlaadnu aj od noh.

Pleso ?! A aky je rozdiel medzi nimi ja som registrovala v zlozenie a rebrovanie pripadne elastan

@huahua a nevies v ktorej slovenke ja co som davnejsie na nete slovenku a nemali na taketo veci ani zmienku len svoje vyrobky

katkahs
19. aug 2016

@limenka tiez odporucam skor pleso ako tatrasvit - tie sa mi zvykli skor vydrat, pripadne pustit ocko a diera na svete 🙂 odvtedy kupujeme len pleso.

huahua
19. aug 2016

@limenka Ja som zo ZV, viem tu od dvoch predajňach Slovenky a normálne tam majú riadny stojan a tam povešané tie pančušky.

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
papricka33
19. aug 2016

Tatrasvit sú super, čistá bavlna. Nenatahuju sa tak ako tie z našich detských čias, "nekonečné" 🙂, ale veľkosť sedí podľa výšky dieťaťa. Môj malý bol tiež taká buchtička, ale nemuseli sme kupovať väčšie🙂

terezka1947
19. aug 2016

@limenka ja uz ked,tak som za klasiku....su prijemne na telo,nenatahuju sa a nie su "nalepene"na telo...co mne osobne vadi,ked dam tieto pancuchy pod teplaky do skoly,tak ma dve tenke vrstvy,co u nas v skolke,kde je od zeme vzdy zima super vec....ked je chladnejsie,resp.zima a nosia sa teple topanky,davam na ne tenucke ponozky a ok...aj ked sa velmi malicko nohy spotia,ma stale dbe vrstvy....takze aj ked su aj z Tchiba super,na bezne nosenie do skolky nedavam....

limenka
autor
10. sep 2016

Ahojte mám dobrú správu
V Tesku veľkom v Petzalke je nákupná zóna a je tam Slovenka a mávajú tieto pancusky majú ich mat októbry hádam pomôže niekomu