Pančuchy pre drobcov

30. dec 2021

S ktorou stránkou ste spokojné? Je ich veľa, ale rada by som šla do kvalitných. Ďakujem.

anjelicek26
30. dec 2021

Zavisi aky vek myslis... ja roky rokuce kupujem pancusky pompdelux, proste su to, co hladam, kvalitny material, dlho vydrzia, v zlavach (ako su teraz) prijatelna cena 5e/kus... Mali sme aj ine, ale to bolo hned zmolkovane a to jej proste uz potom neobleciem a hneva ma to 😂

autor
30. dec 2021

@anjelicek26 pre deti do roka, už pomaly lezuce, aby hneď neboli kolená vydrate alebo spomínané žmolky 🙂 o týchto som ešte nepočula, ďakujem, idem kuknúť

uriva
30. dec 2021

Ja zase od Mile - https://mile.sk/sk/detske-pancuchy/ . Zbižňujem tie ich tráčky a kvalitne vydržia dlho a aj farebne sú stále, že sa "nevyperie farba". Len cenovo sú drahšie, ale ja si za kvalitu rada priplatím. Kupujem tiež už dlhé roky.

mamka1984
30. dec 2021

Presne ako pise @uriva, tie od mile su super. Nezmolkuju, farba aj tvar vydrzi mnoho oprati.

petamich
30. dec 2021

Mile a Japi za mna 🙂

autor
30. dec 2021

Tak baby idem asi do tých Mile...myslela som že je to len predražená imidžovka, ale ak sú aj kvalitné, super.. skúsime

junovedievca
30. dec 2021

Ja som teraz kupila mille a zitta.su skoro rovnake ale Zitta o trosku hrubsie pletenie maju.inak traky rovnake.a zitta stoja 8.9.pozri este tie

bagerka
30. dec 2021

Za mňa od tatrasvit, malý ma 3apol a stále máme od nich, staršie podedili detičky naokolo a tiež chvália, majú aj na traky.sesternica mile napríklad bola sklamaná a prešla tiež od tatrasvit.kupila som tam dokonca aj sebe-najväčšia detské cislo😂😁

junovedievca
30. dec 2021

@bagerka tie traky na tatrasvitackych to su tiez gumicky? A este oni maju take ine cislovanie tak ked napr.potrebujem 74 to uz treba 80tky kupit? Poradis?

ajja22
30. dec 2021

Ja zase mile neodporúčam, strašne vyťahané, chodidlo obrovské, okrem peknej farby, ktorá teda drží stále, nič moc za tie peniaze...

lienka.7
30. dec 2021

@uriva a veľkostne prosim ako objednavas?

ibajaanikiny
30. dec 2021

Mile a Tatrasvit,ale iste su aj ine dobre,mozno sa aj ja inspirujem🙂

laurar1
30. dec 2021

Ja kupujem na pancuskovo.sk. Ked mi mala zacala liezt, kupila som jej protismykove, maju protismykovu plochu na kolenach aj chodidlach. Stale jej ich kupujem, teraz uz chodi a ma odtial aj protismykove ponozky.

bagerka
30. dec 2021

@junovedievca 😂 nie, sú tiež také tkané, ale dobre držia. Môjmu (nebol nikdy krpec) prave sedeli napr.90cm veľmi dlho. Takz3 sú práveže trošku vacsie

uriva
30. dec 2021

@lienka.7 Takú akú nosí.