Prosim poradte mi kde kupim pancuchy do skolky pre chlapca. Vyska 110 a noha 28 😩. Minuly rok nam boli hratke na chodidle pancuchy. Alebo co mam obliect do skolky, ked su rano 3 stupne. Idealne bavlna a nie za 15€ kus. A krpec ma rad aspon nejaky obrazok. Dakujem.
A zimnu ciapku na viazanie alebo peruansku (nieco co sa nevyhrnie na uskach)
ahoj dajú sa kúpiť aj pekné spodky, nič ho nebude ťahať , k tomu ponožky
@nwnw nepozerala si bepon? Dobre sa naťahujú,tuším také jednofarebné stali okolo 5-6 €
@nwnw moj ma 110cm a nohu 30, nosi mile, ale iba občas, do skolky mi aj vlani lepšie pasovalo,ze nosil leginsy/lindex take hrubšie s chalanskymi vzormi, v akcii vyjdu okolo 10-12e a tie ponisil aj 3 dni a každý den mal len ciste ponozky, pancuchy si aj ťažšie obliekal a na jesen/v zime nosil na leginsoch softshellky resp zimny overal, tak potom nebol v skolke len v pančuchách ako niektori
@nwnw https://www.lindex.com/sk/p/8115526-7692-seda-l... takéto nosi, aktualne 116 veľkosť, cca kazde dva mes.byva akcia -20%, myslím, zebude este v októbri, takze tak si kúpim vzdy napr 5 ks za cenu 4
tchibo pancuchy som kupovala... a ak je problem zima, tak spodky mu kup, napr. termo. A na to nohavice, to sam mu podla mna aj lepsie bude vyzliekat/obliekat v skolke ako pancuchy.
moj tiez nosi do skolky ponozky a spodky - HM, tchibo, lindex. lahsie sa mu to vyzlieka/oblieka, nepada to, netaha to... 🙂
pancuchy som kupila teraz v HM 2 ks za 13€, tie bude mat pod oteplovacky, ked/ak bude sneh. velkost 110/116, ma cca 105 cm a 27 nohu a su mu trocha velke, tak tvojmu by mohli byt akurat.
V KiK majú výborné spodné prádlo pre deti, a za primeranú cenu.
inak ciapky - lindex ma dobre, sice nie su strihovo na usi, ale dobre drzia na hlave, ked trafis velkost, cize zakryju aj usi. v HM maju zas take, co su aj na usi - mensie velkosti maju aj snurky, vacsie uz nie, ale ja som minuly rok malemu nasila, aby mu to lepsie drzalo.
Nas vobec nenosi pancuchy. Davam mu teplaky a ked je uz zima, tak na ne bud nepremokave gate alebo softshell.