Ahojte! Neviete mi prosím poradiť, či sa oplatí kupovať plienky PAMPERS v Rakúsku (Hainburg, Kittsee)? Je tam dáky rozdiel v kvalite? Alebo sú ako u nás vo "východnom bloku"? Ďakujem za rady
Ano je tam velky rozdiel, aj dnes mi mama doniesla jeden velky sacok z rakuska
Pampers je najhorsie co moze byt babylove su top a to mam stvrte dieta takze odskusane vsetko mozne
pozri si na obale..kazde pampers maju krajinu povodu...podla mojej skusenosti uz aj hainburg ma len made in poland a tie su rovnake ako nase...ak si ich este nemala skus len jedno balenie, vela deti ma na ne alergiu
Pampersky strasne smrdia chemiou aj tie rakuske. Ja kupujem babylove v rakusku aj na slovensku, vyzera te su rovnake a chicco tie su naj ale jedna vychadza na 0,30 eur.
Je tam rozdiel,ale aj cenový,jedine fakt nakúpiť počas akcie.Ja v Rakusku kupujem len kozmetiku a vlhcene utierky.Umňa vedú plienky z Lidla,a to som odskúšala fakt všetky.Pampers boli fajn 1ky,ostatne ten gél,či želatína či čo to je mal furt na pipiku,tescove tiež neboli zle,ale keď už liezol,boli dosť veľké,zavádzali medzí nozkami,babylove,v Rakúsku lacnejšie ako na SK: u mňa čistá katastrofa:zadok mal z nich červený (a to ja prebaľujú často) Jednoznačne Lupilu a je jedno či AT,alebo SK
Posledne pampers co mi nasi doniesli z rakuska sice nesmrdia ako nase, ale prvykrat sa mi stalo za sa mala prepisala,co ona inak piska dost malo.
@zuzu4321 skus v DM znacka baby love pouzivaju ich moje kolegyne a nevedia si vynachvalit