Pampers sleep and play - skúsenosti

st_277
2. jan 2022

Ahojte mate skusenosti s tymito plienkami? Pouzivali sme tie premium care ale tieto su asi o polovicu lacnejsie tak ma napadlo ze ci nahodou nie su horsie kvalitovo alebo tak.
Dakujem

helcanw
2. jan 2022

@st_277 ja používam premium care na noc, sú skvele ale aj ja sim to takto začala riešiť hlavne kvôli cene. Cez deň používame pampers active baby+ tie sú určite lepšie ako sleep and play, tie sú dosť tenké a mne ich syn pocikal rýchlejšie ako active baby, takze som muselaˇ meniť častejšie.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenuska9999
2. jan 2022

@st_277 mne malý tie sleep and play precural. Používame Pampers Pants, s tými som najspokojnejsia. Krasne sa prispôsobia a este ani raz mi tu plienku neprecural. V Tescu majú poväčšine na nich akciu, treba si to odsledovat a kúpiť do zásoby.

st_277
autor
2. jan 2022

@helcanw na noc su dokonale - kollorky night (tie su perfektne) vydrzia celu noc a malej konecne sa zahojili zapareniny. predtym niekolko mesiacov sme pouzivali premium care na noc ale v noci sa bud prebudila na prebalovanie alebo sa precikala nakomplet a este mala aj zapareniny, ktorych som sa niekolko mesiacov nevedela zbavit. odkedy mame kollorky tak ani zapareniny nie su 🙂

nikpa
2. jan 2022

@st_277 otrasné plienky, hneď prečurane