Pampers sleep and play 4,5

livia1986
9. jan 2013

Mamičky, prosím vás o radu! Mám ročné dievčatko, ktoré má 12 kg a dnes som natrafila na plienkové nohavičky od pampers sleep and play 4 a 5. Máte s nimi nejaké skúsenosti, v čom sú rozdielne ako klasické plienky? Je rozdiel iba v názve? Vopred vďaka za každú odpoveď.

mj28
9. jan 2013

...moja osobna skusenost s pampers sleep and play je velmi zlaaa ... nemaju natahovaci/prisposobivý pasik na zapinanie,cize nie su pohodlne pre dietatko a vobec nesaju ako napr. pampers active baby ... ale to je moja skusenost .... mozno sa niekto najde kto ti ich pochvali a nevymenil by ich za nic ....

ikke
9. jan 2013

@livia1986 presne ako pise mj28 - nemaju natahovaci ten pasik na zapinanie, cize su o dost menej pohodlne.
my sme ich v dobrej viere dostali a kedze som vedela, ze nemaju bohvieake renome, vymienala som ich castejsie nez active baby. nepremokli, no v konecnom dosledku si myslim, ze za ten usetreny cent nestoja, lebo ich minies viac...

tinka9000
9. jan 2013

presne, hrozné plienky, nikdy viac, nemajú ten pružný pásik a tým pádom vôbec nedržia, keď sa dieťa hýbe.

cawes
9. jan 2013

@livia1986 ja som ich pouzila len raz kamoska mi dala ze nech vyskusam, mali sice ten natahovaci pas ale vobec nesiali maly mi ich precikal. Kupujem len active baby a neviem si ich vynachvalit nie su lepsie plienky ako tie.

danusskaaa
9. jan 2013

my ich pouzivame stale kedze su harmancekove a nezaparuje sa malej ritka. nebadam ziadne petecenie. jasne, ze sem tam sa podari, ale neriesim to....

gaby21
9. jan 2013

@livia1986 Ja som puzivala pri prvom a neprecikal ich nikdy, bola som nadmieru spokojna, pri druhom som dostala viacero baleni Pampers premium, mozno neuverite, ale tie zvykol precikavat, a takisto aj active baby, takisto precikane, ale iba v noci, ale pri sleep and playkach sa mi to nestalo nikdy, takze ja ich odporucam 😎

tatiana7777
9. jan 2013

Ja som s nimi spokojna, podla mna pohodlnejsie.

migely
22. sep 2014

aj my