Ahojte mamicky chcem sa spytat,ci neviete aky je detsky overal z lidla co je teraz v ponuke?Ci sa oplati kupit,alebo nie?stoji okolo 9,99 eur tusim..Ci je dost teply a schopny na nosenie..aby som tam nemusela zbytocne merat cestu 🙂
@dominikamelka tak asi sa tam stavim a pozriem sa na ten overalik,lebo cena je fajn a je aj peknucky na obrazku.. 🙂
@patka6 ahoj,no bola som tam aj s drobcom,a predomnou jedna pani zobrala posledny overal,ale chvalabohu ruzovy tak ma to az tak nemrzelo 🙂 tak som mu tam pancusky aspon kupila,a potom sme isli do jedneho cinskeho obchodu a tam sme kupili overal a tiez stal 10eur tak som rada,na tuto zimu nam pekne vystaci a na dalsiu zimu ,to uz budeme zase potrebovat nieco vecsie 😅
hej, kupila som ho pred skoro dvoma rokmi , este mala bola len v bruchu, ale neodolala som, lebo za tu cenu sa mi zdal uplne vymakany... a aj bol, uz som ho aj tu v bazariku predala a robi sluzbu inej slecne...
...ale sem tam byvaju take velke vypredaje v lidl a zda sa mi, ze som ho videla aj neskor tam predavat...
My sme mali minulý rok z lidla a bola som spokojná, tento rok sme tam kúpili oteplováky a zdajú sa mi byť ešte kvalitnejšie ako F&F-kové.