Ahojte. Čakám zimné dieťa
Viem ze nemá sa obliekať do vajicka ale neviem si predstaviť pri 0 teplotách ísť len tak v body k doktorke.
Mam nachystany overal.
Zavinovacku/deku do vajicka som nekupovala
Moja otázka. Ako ste vy obliekali novorodenca do vajicka s presunom k dr
Ďakujem
Pekný deň
Náš bol len v body a v zavinovacke, a aj tak som ho odtiaľ vyberala spoteného 😃zavinovacka je za mna praktickejšia. Hlavne take malé babo sa mne zle dávalo do overalu, skúšali sme raz 🤣
Na to su predsa špeciálne fusaky do autosedscky. Pasy idu popod fusak. Dieta nema byt oblecene v paperovej bunde, ale samozrejme nema byt len v body.
Male babo sa do overalu oblecie tak isto ako do hocicoho ineho, len sa ho netreba bat 😀 overal sa da dobre rozopnut.
Body, 2x polodupky, taku tensiu mikinu a hruby overal a zakryt obyc dekou. Nikdy nemali nic studene. Ved v aute je klima. A tak sme sli aj z porodnice.
Samozrejme, že nie len v bodyčku, prečo? Mal overalik bavlnený, fleecovy overal, vo vajíčku sme mali ten špeciálny fusak s otvormi a nožičkami do vajíčka,ten bol počas cesty normálne otvorený, zapla som ho pri vychádzani z auta, keď bolo extra zima, (-20 napríklad) tak som dala ešte vonku deku.
Malý bol vždy teplučky, ale nie spotený
Urcite ze nie len v body, co si.
Dala som tensi flisovy overal a mala som fusak do vajicka - mal otvory na popruhy ;) a ked bolo treba tak som este prekryla dekou.