Maminy, kde kupim /aka znacka predava/ overaly na spanie - dlhy rukav, dlhe nohavice vo velkosti na 5-6 rocne dieta? Mala som. Pocit ze next, ale neviem.dobladat. Dcera ma stale hole krize. Poradte. Dakujem
@cicamica1980 Next take mava, no kedze je leto, v ponuke to momentalne nie je, mozno v novej kolekcii to pridaju, ta by mala byt v juli. Znacka George ma tusim tiez aj na tento vek overaly. Tiez ked si tu na koniku v bazari zakliknete novy tovar a v casti pyzama niekolko overalov na tento vek najdete....
Ahoj. Ja kupujem svojim babám overaly na spanie pravidelne a to má najstaršia už veľkosť dámsku S - M 🙂. Väčšinou kupujem Next alebo Primark, ale mali sme už aj George (ale ja mám súrodencov vonku, tak oni ma zásobujú). Super je, že sú bavlnené a tak ako píšeš, máme pokoj, že kríže nie sú holé. Inak z mojej skúsenosti - kupujem o číslo väčšie, lebo bavlna sa trošku zrazí a predsa len overal je lepšie keď je voľnejší a medzi nôžkami netlačí. Teda ak nosíte 116, tak by som brala 122/128. Väčšinou na rukách aj nohách sú patenty, tak sa to neskĺzne a bude to pohodlnejše. Ale záleží od značky. 😉
Dcera ma 107cm, takze uz 110 nekupujem, ale 116,presne koli bavlne, dakujem
@cokii
@cicamica1980 Ešte jeden tip: http://pyzamoprecelurodinu.sk/eshop/overaly
@cicamica1980 ja som kupila vvGeorge
Super rodinne pyzama som dnes nasla na www.mojemomo.sk, pyzama pre vsetkych, overaly pre deti od 92 az po dospelych, kvalitna bavlna, skus 😉
gap a carters