Ahojte maminky, som asi zavislá na nakupovaní oblečkov pre rodinku aby sme k sebe ladili. No mám problém násť handerky ktorá by k sebe pekne ladili no aby sme zas neboli jak opice obleceny rovnako... Nepoznate nejake shopy kde by sa dali take kusky vyskladat? Resp. shopy kde siju kolekcie pre maminky ocinkov a deticky?
v Mohite majú kolekciu mama a dcéra. A Pokiaľ viem aj v Guesse, ale to už nie je pre slovenskú peňaženku kupovať deťom šatočky za 80 eur 🙂
@ajush5 no tak ti odpoviem k téme: pozri si film vrchni prchni, tam bol otec oblečený v zelenom, matka v oranžovom a dieťa v pásikavom zeleno-oranžovom oblečení.. takto každý videli, že k sebe patria, ale aj to, že vyzerali ako z ústavu, tak sa inšpiruj. Dostatočne k téme? tak teraz daj ty k mojej otázke, aký to teda má mať zmysel? Ja by som pochopila, kebyže idete na maškarný ples, na hallowenskú párty, že tématicky spolu ladíte, napr. nebudete traja za zombíkov a jeden za karkulku, dokonca pochopím i to, že na spoločenskú príležitosť si pán zvolí viazanku alebo košeľu podľa partnerkiných šiat, ale v bežnom živote naháňať "oblečky a handerky", ako si ich nazvala? Wtf?
Iné problémy nemáte?
@fidorka7 predstav si ze nemame :D milujem riesit prkotiny a byt stastna a potom nemam potrebu riesit svoje komplexy na roznych forach a robit z inych idiota... dala si dost extremny priklad a myslim ze kazdy aspon polointeligentny clovek pochopi ze prave tomu sa chcem vyhnut. chodime casto do spolocnosti a predstav si ze sa neobliekame stale rovnako... ale prave na nejake prilezitosti ktorych je za mesiac hnedniekolko. preto nerozumiem 98% zien ktore sa seru do toho do coho absolutne nevidia nevedia odpovedat k teme (pretoze inspiraciu nehladam ale obchod kde sa da najst nieco decentne a nie ako opicec ako bolo v prispevku) ale maju milion inych dristov ktore v konecnom dosledku nikoho nezaujimaju
Ahoj , napríklad tu je , ale len mama a detičky - https://www.happymum.sk/0,rocky-rabbit.html
A viem , ze AliExpress ma aj pre celu rodinu 😊 Iné zatial nepoznám .
@ajush5 to je, podla mna, super, mne sa paci, ak ma otec so synom napriklad rovnake traky a motylika alebo rovnake kosele, alebo ako pises rovnake tenisky, podka mna su to tie najkrajsie "problemy", ktore moze mamina na materskej riesit, ved okolo tych povinnosti je dobre najst si v niecom zalubu....a trochu aj zrelaxovat a potesit sa 🙂
@ajush5 no obávam sa, že ste ako opice. Aký to má vlastne zmysel?