Otvorené verzus zatvorené sandálky na leto

mama4444
4. jún 2023

Dobrý deň dávate svojím 2r deťom ponožky do sandálok ?? a lepšie otvorené alebo so zatvorenou špičkou ďakujem

lenka_vi1
4. jún 2023

Nikdy som nedávala ponožky do sandálov.

lucijalucy
4. jún 2023

Ponožky dávam väčšinou a u nás skôr zatvorená špica kvôli jazde na odrážadle a podobne.

luliu
4. jún 2023

Pre také malé deti lepšie zatvorena

leonie35
4. jún 2023

@mama4444 Mame kazde leto aj otvorene, aj zatvorene. Pre 2r.deticky odporucamzatborene, nakolko chrania prsteky. Ponozky podla toho kam 🙂 Do lesa, do trekovych sandalov davam, do otvorenych vacsinou nie.

amelie2017
4. jún 2023

Na plaz/na bazen sme kupili otvorene, na bezne nosenie zatvorene.

elanor
4. jún 2023

zatvorene. Lebo odrazadlo, lebo kolobezka. lebo proste male motovidla, ktore sa dokazu podknut aj na rovnom chodniku a rozplestit jak dlhe tak siroke.
A ponozky v sandaloch nosia. Hlavne z rana, neskor ked uz je horko, si daju dole a idu naboso. Ale aj to treba natrafit na sandale, lebo nie kazde su vhodne na bosu nohu. Obcas sa pritrafilo, ze ich niektore na boso odrali, tak nosili s ponozkami stale.
Inak ponozky nosia cely rok nizke, kotnikove.

annm81
4. jún 2023

Pre tak malé dieťa zatvorená špička. Všade, kde by som sa nebála otvorenej špičky, nechávam dieťa chodiť naboso.

euka210
4. jún 2023

@mama4444 ponozky ano a otvorene

petulda333
4. jún 2023

Mame aj aj. Do skolky a na dlhe prechadzky zatvorene,lebo vzdy niekde zakopne. Otvorene skor na paradu

rebrambora
5. jún 2023

Jednoznacne otvorene. Ponozky podla sandalok.

basulaak
5. jún 2023

@mama4444 otvorene. Teraz dostal otvorene sandalky corcs. A hned sme mu ich aj obuli 🙂👍 tie uzavrete su fajn na odrazadla mozno, ale nasho zvykli oskierat a maval pluzgiere.

slavomira236
5. jún 2023

@mama4444 6rocna nosi otvorene do skolky a pata vzady cela a dano ked je chladno ma podkolienky alebo silonky v skolke da dolu. Ked bola malicka aj sun nosili protetiky vzadu dlna pata a voredu tiez spica bola pre male deticky su lepsie

fiafia
5. jún 2023

@mama4444 rozhodne by som nepozerala na to ako vyzerajú ale aby nekazili detskú nohu. Nie tenké remienkove ,ktoré nedržia nohu ale pevnú pätu. Kupujem dcére Španielsku značku biomecanics ale na trhu je dosť dobrých značiek,ktorým záleží na kvalite. Mám radšej so zatvorenou špičkou ale nie až tak,že vyzerajú pomaly ako botasky a ponožky kedy ako. Dcéra má rada členkové s volánikmi tak keď chce si dá ,keď nie tak nedávame.