Ortopedické abdukčné nohavičky Tomi - skúsenosti

17. sep 2021

Ahojte, používali ste abdukčné nohavičky Tomi na balenie bábätká naširoko, kvôli klbikom prvé mesiace alebo ste latkovali? Co je lepšie z vašich skúsenosti?

Ďakujem za odpovede 🙂

malebiele
17. sep 2021

Urcite abdukcne nohavicky.. chvilu sme pouzivali aj latkove plienky plus take nejake nohavicky na suchy zips cez to, ale katastrofa ako sa to vsetko lepilo do toho zipsu, nemala som na to nervy. Kupili sme abdukcne nohavicky, sice su drahsie a my sme kupili hned tri kusy (keby sa stala nehoda, co sa aj stala obcas 😁), ale za mna super a urcite odporucam, boli sme velmi spokojny a aj klbiky boli v poriadku, doktor chvalil na sono ze super to robime 🙂

domiklik
17. sep 2021

Používam nohavičky tomi, dávam ich na legíny.. Podľa mňa je to oveľa praktickejšie ako plienka, a aj manipulácia je oveľa znesitelnejsia...

evka_3
17. sep 2021

Určite abdukcne nohavičky, je to praktickejšie navrch pancusiek, legin atď.. Skúsila som aj plienky ale nemala som na to nervy.. Nohavičky na suchý zips to bolo raz dva....

nana207
9. mar 2022

@evka_3 ahojte kupila som tie t tomi abdukcne nohavicky ale neviem ako to uzivat? To len na leginy davate a normalne pouzivate pampers? Som z toho zmatena

pracujucazienka
9. mar 2022

@nana207 jednorazová plienka nato som natiahla legíny,pančuchy a na to plienku abdukcnu

malebiele
9. mar 2022

@nana207 ja som davala na obycajnu jednorazovu plienku a na to potom teplaky alebo dupacky, ale mozes davat aj tak, ze plienku, potom teplaky, dupacky a tak abdukcne nohavicky 🙂

nana207
16. mar 2022

@pracujucazienka dakujem tak robim teda ako pisete snad je to spravne

malebiele
16. mar 2022

@nana207 aku mas velkost? A kolko ma babatko - vek/kg?

nana207
16. mar 2022

@malebiele velkost tu najmensiu,mala ma 3,9 kg a mesiac

malebiele
16. mar 2022

@nana207 vyzera to fajn, ja by som trosku upravila ten suchy zips, treba to stiahnut aby pekne drzalo napevno, ale pokial to dobre drzi tak ok 🙂

pracujucazienka
16. mar 2022

@nana207 áno je to dobre lem by som to lepšie utiahla ..ka som teda mala tie na “cvoky”

nana207
16. mar 2022

@malebiele dakujem to bolo uplne prve nasadenie budem lepsie zipsovat 😊

nana207
16. mar 2022

@pracujucazienka dakujem 😊

evka_3
31. mar 2022

@nana207 prepáčte že neskoro odpisujem, dala som pampers navrch legínky navrch abdukcne nohavičky