Oplatí sa postieľka a kolíska v jednom?

feketka
11. sep 2022

Ahojte, pozerám pomaličky po postieľkach a celkom sa mi páči kombinácia postieľky a kolísky, len neviem či to nie je blbosť. Máte s tým niektorá skúsenosť? Nie je to zbytočná funkcia navyše? :D

bbebe
11. sep 2022

podla mna blbost 🙂

vsetkounas
11. sep 2022

@feketka mala som kolísku krásnu drevenú vydržala nám dlho do 6 mesiacov a potom som kúpila postieľku dva v jednom je somarina lebo postieľka je tazka tým že tam je ten rozmer bude sa to zle hojdat ,nevravím o Tom že ten šuflík ty bude tiež pri hojdany búchať keď to dáš na kolísku .

feketka
autor
11. sep 2022

@bbebe a v com to je podla teba blbost? 🙂

feketka
autor
11. sep 2022

@vsetkounas jasne, diky za info 🙂 ale hadam by to malo byt urobene tak, aby sa to o seba navzajom neudieralo, nie? Ja asi nechcem nejako divoko vyhojdávať, len skôr tak jemne pri zaspávaní alebo v noci keď by malé mrnčalo.

vani190493
11. sep 2022

@feketka hlúposť a veľká, zbytočne peniaze. Kúpte si klasickú postieľku. 😉

ada_alica
11. sep 2022

@feketka my sme mali postieľku aj kolísku v ktorej nechcela byť ani za svet, ona sa chcela hojdat z predu do zadu a nie do strán....tak som ju vo
vajicku hojdala celé noci kým sme nekúpili originál hojdacie kresielko....

feketka
autor
11. sep 2022

@ada_alica :D to by mi nenapadlo, ze moze vadit este aj smer hojdania :D

baxira
11. sep 2022

My máme rastúcu postieľku, ktorá sa dá používať aj ako kolíska. Syn má 10 mesiacov a vyhovuje mu (aj mne) kolísanie, no dokáže zaspať aj bez neho. Neviem, kedy prerobíme postieľku na bežnú s kolieskami, pretože takto sa mi to zatiaľ páči.
Ale my máme úplne iný typ postieľky než je na obrázku v úvodnom príspevku.

ada_alica
12. sep 2022

@feketka popravde ani mňa, aké deti sú nevyspytateľné 🙄😁