Oplatí sa kúpiť zimný fusak?

3. aug 2021

Pekný deň prajem, prosím aký máte na toto názor?
Oplatí sa kupovať zimný fusak do kočíka, nieje lepšie ak je bábo oblečené napr v zimnej kombinéze?

evinqua
3. aug 2021

Moj syn sa narodil v októbri, čiže ešte bol v polohe v ľahu celu zimu, nosil taky chlpatý overal a lezal vo fusaku. Spal tak 2 hodiny pri 0- -2st takže iba overal by mu nestačil iste.

karhu
3. aug 2021

...a v tej zimnej kombineze sedi v studenom kociku, pripadne na tenkej deke? nas mal zimnu kombinezu a bol vo fusaku..

zuzanaete
3. aug 2021

Ked velmi mrzne, tak fusak je lepsi. A mne sa fusak overil aj pri mensej zime. Radsej som don dala menej oblecene dieta. Potom nebol problem v interieri iba rozopnut, ked deti spali a nebolo im tak teplo.

zuzana76
3. aug 2021

ja som davala aj kombinezu, aj fusak, fusak urcite, ved casto aj mrzne

zuvelyn
3. aug 2021

Ja nemám. Mám zimnú kombinézu a jesenný fusak a aj tak koľko krát som syna aj tak syna tahala spoteného z kočíka. Teraz sa mi má narodiť v októbri a tiez neplánujem zimný fusak, za mňa zbytočnosť (pokiaľ nebývas niekde na Orave)

mamamasama
3. aug 2021

@zuvelyn suhlasim. My sme mali fusak a nonstop bol spoteny. Davala som len do kombinezy a super.

maminkasisa
3. aug 2021

Ja som mala hruby fusak, spali vonku aj 3-4 hodiny. Ale som z Liptova, byva tu zima.

janka_266
3. aug 2021

Podľa mna je super zimná zavinovacka a keď veľmi bola zima, tak som ho v tom supla do fusaku 😃 ak teda myslíme malé bábätko

lenuska9999
3. aug 2021

Pri tuhých zimach som davala aj fusak aj kombinézu.. keď ešte nechodilo a nebola taká veľká zima, tak som radšej dala fusak a obliekla som tensiu vrstvu

patka06
3. aug 2021

zaleží aj na tom odkiaľ si, u nás na juhu som fusak nevyužila aj keď som ho mala, väčšinou bol v kočíku tak či tak rozopnutý a viac zavadzal ako slúžil...úplne by stačila deka

tara42
3. aug 2021

Davala som aj fusak aj zimnu bundu a zateplene nohavice ale zavisi ake bolo pocasie. Ked bolo minus urcite. A bola v pohode, teplunka, spokojna.

gumkac19
3. aug 2021

Môj je májový a v zime bol vo fusaku a asi 3x aj kombinéze (nechodil) tak sme fusak využili naplno
Ale teda vo fusaku nebol naobliekany - dlhé body, tepláky, ponožky a mikina
Niekedy aj tenšia deka/plienka
Nebol vôbec spotený, ale ja som chodila tak na 1-1,5hod prechádzky a celý čas spal

nicollette332
3. aug 2021

zimny fusak sa oplati. jasne, da sa, ze dietatko naobliekas. ale jednoduchsie je ho vlozit do fusaku. aj jemu bude lepsie, ked nebude musiet mat na sebe tolko vrstiev oblecenia.

jaskolka
3. aug 2021

Záleží odkiaľ si, a ako dlho budeš s bábätkom vonku. Ja má októbrového syna, a vonku mi spal aj 2 - 3hodiny pri - 6 stupňoch, takže bez kombinézy a teplého fusaku by som určite nešla. Fusak a kombinézu som dávala pri už pri 0 a mínus stupňoch, a vôbec nebol spotený, ale príjemne teplučky. Pripadne ľahšie obliect a do fusaku.Ked bolo trebárs 5 stupňov, dala som len ľahký overal, a fusak.Babatko sa nehýbe, iba leží, čiže potrebuje teplejšie oblečenie, ako staršie dieťa, aké už behá.

sasitimi17
3. aug 2021

Ja som fusak pri dcére využila do jej dvoch rokov
My sme veľmi často trávili vonku v kočíku, aj spávala vonku takze vo fusaku jej bolo aspoň fajne teplo

poslednepogo
3. aug 2021

Určite áno, ja mám septembrové dieťa a využil ho od novembra skoro do mája keď bolo chladno

veronice
3. aug 2021

Mam januarovu dceru, vyuzili sme naplno zimny aj prechodny fusak a to zijeme v BA.