Prosím Vás je tu niekto, kto používa tieto plienky?? Ja už som úplne zúfala, je taký obrovský výber látkových plienok a človek by potreboval vykradnúť banku,aby si mohol každý druh vyskúšať... ☹ Keď kúpim veľkú sadu: 20 plienok, 6 nočných vkladačiek + separačné vložky, stojí to 350 eur. ALebo si mám radšej vyskladať rôzne druhy??
Ďakujem za každú odpoveď 😉
Podla mna sa ti neoplati kupit privela z 1 druhu-moze sa stat, ze ti nebude vyhovovat. Ja som mala z kazdeho druhu (kapsovky, vrchne nohavicky ku vkladackam aj ku plienkovym nohavickam, obycajne plienky so snapi sponkou, snap in one, all in one) a pocas roznych situacii a rastu babatka sa mi vyrazne menili preferencie. Inak pokial by si mala zaujem, mam tu balik plienok po synovi, mozem ti poslat obrazky+ ceny-mohla by si tak mat pomerne roznorodu sadu za cca 40-50 percent nakupnej ceny, posli SS, ak mas zaujem.
ja som si vyskladala sama, nakupila som si tu....mam ich asi 13 plus vlozky a ako vlozky ma kamoska naucila pouzivat aj obycajne stvorcove plienky...tak to striedam a vyslo ma to mozno na nejakych 100 eur...a nakupovala som si ich postupne 🙂