Oplatí sa kúpiť prebaľovacia komoda?

mamuska86
18. apr 2015

Ahojte baby,máte doma prebalovaciu komodu?Akú má hlbku?Lebo na nete,že 53cm a nie je to málo?Ved teraz sa niektoré bábätká rodia aj 54cm a to by už bola komoda malá,nie?Alebo mám kúpiť nejakú komodu a na ňu potom prebalovaciu podložku?Čo je lepšie podľa vás?Prvýkrát kupujem,tak neviem....Ďakujem 🙂 tu je aj fotka

katarina644
18. apr 2015

@mamuska86 mala som podobnu prebalovaciu komodu. ale sirsiu, hlavne na tom, co babatko lezi. a ja som si to pochvalovala.

mamuska86
autor
18. apr 2015

@katarina644 táto má rozmery 87/83/53cm,myslíš,že to stačí?lebo sa mi páči 🙂 a je dobré,že ten pult sa dá dať potom preč.

katarina644
18. apr 2015

@mamuska86 ten horok pre babatko sa mi zda uzke aj. ja som mala styri sufliky a hovorim ta horna, kde babatko lezi je uzke. lebo aj tie podlozky predavaju v obchodoch sirsie.

matricia
18. apr 2015

My máme z jysku, 48krat80 a výška je 100, podľa toho som kúpila aj podlozku, myslim, ze lepšie jpe každé zvlášť, a ma 4 hlboké sufliky, veľa ukladacieho priestoru, spokojnosť

mamuska86
autor
18. apr 2015

@katarina644 Ďakujem 🙂 za radu

mamuska86
autor
18. apr 2015

@matricia Ďakujem,pôjdeme kuknúť niečo tam 🙂

katarina644
18. apr 2015

@mamuska86 za malo...

matricia
18. apr 2015

@mamuska86 radi sme poradili

hanneli
18. apr 2015

Ja by som skor odporucila prebalovaci pultik s uloznym priestorom do kupelne - neviem aku mate velku kupelnu, ci sa tam vojde...u mna to bolo z praktickeho hladiska jednoznacne rozhodnutie. Prebal. podlozka vyklapacia a pod nou vanicka, 2 poschodia ulozneho priestoru (plienky, kozmetika...) a najma pri prebalovani som drobca hned supla pod tecucu vodu, to bola asi najvacsia vyhoda. Komodu na oblecenie mam bez pultiku, ked bude Hanka vacsia, budem ju prebalovat na posteli.

deanse
18. apr 2015

Ja mám komodu a znovu by som ju kúpila. 😉

nini1010
18. apr 2015

Prezijes aj bez komody ale ja som mala a je to skvela pomocka.znova by som ju kupila.jednak som si usetrila bolesti chrbta pri prebalovani jednak ziskala mnozstvo ulozneho priestoru pre detske serepeticky.

terus00
18. apr 2015

My sme mali prebalovaci pult na postielke. Vyuzivali sme ho asi do 5 mesiaca, kym sa maly nepretacal. Neskor uz sa prebaloval na posteli. Samotnu komodu samozrejme vyuzijes stale.

gapre
18. apr 2015

Ja mam doma skrinku na ktorej mam prebalovaciu podlozku a vyuzivam ju stale a mala ma 16 mesiacov.Ked chcem malu prebalit na koberci alebo na posteli tak mi uteka 😀 ,ale na skrinke sa ani nepohne.Samozrejme vzdy som pri nej.

lucianakoniku
18. apr 2015

@mamuska86 ten 53cm dlhy nadstavec vyuzijes iba prve mesiace, kym babo nedosiahne dlzku nadstavca. potom ho ale mozes dat dole, na komodu si kupis molitanovu podlozku na prebalovanie a budes dieta prebalovat pozdlzne s komodou.
ale zavisi aj od toho ake bude dieta pohyblive a tempramentne, ja som syna prebalovala na komode bez nadstavca (pozdlzne so stenou) vyse roka, bez toho aby som mala stresy ze mi spadne z komody dole, ale pri mladsom asi budem radsej prebalovat na posteli, to je take male zihadlo a na komode by to nemuselo dobre dopadnut.

mamuska86
autor
18. apr 2015

@lucianakoniku konečne som našla rozmery toho pultu na komode,lebo všade písali len rozmery komody bez pultu.Je to 87/72/80cm.Tak hlbka je 72cm.To už je lepšie nie?

katrinka8
18. apr 2015

My máme normálnu komodu (na mieru urobenú), na nej prebaľovací pultík položený. Komoda obyčajná sa potom dá využiť, prebaľovacia už bude na nič 😉

mimisk
19. apr 2015

@mamuska86 velkost prebalovacieho pultu je 52x72cm da sa posuvat aj na stranu nemusi byt v strede

mima86
19. apr 2015

My sme si davali na nasu obycajnu komodu urobit tu vrchnu cast u stolara a dala som si ju na celu sirku komody a hlbku podla prrbalovacej podlozky,ktoru som mala uz kupenu. Tiez si to pochvalujem, este pouzivame (19 mesiacov) hlavne pri kakani 🙂

bodka2014
19. apr 2015

@mamuska86 My mame dve užšie ale vysoké komody vedla seba a na ňu mi manžel urobil prebalovaci pult, naspodku sololit a na po bokoch priskrutkoval drevene laty. Na to som si kupila nafuk. plast. podložku a ušila som si dečku ešte na to, kt. som neskor vyuzila ako paplonik. Prebalovaci pult som použivala asi tak do 1.roku detí.

helenanovakova
19. apr 2015

ja mám prebaľovací pult s vaničkou a nedám naň dopustiť. je tam aj kopa úložného priestoru. a hlavne sa nemusím skláňať nad dieťaťom na posteli, ked ho prebaľujem, prezliekam, mám ho v ideálnej výške, netrpia kríže. používam ho už vyše roka a určite ešte budem, kým mu nebude na dĺžu krátky

dodkamatus
19. apr 2015

nevieme si s manzelom predstavit, ze by sme prebal. komodu nemali! nechapeme tych co povedia, ze zbytocnost. ako vyssie mamicky uvadzali- nebolia krize, idealna vyska, ulozny priestor. vsetko mas pekne po ruke. ja mam 3suflikovu klups zajacik a v prvom mam plienocky kozmetiku na prebalovanie,kupanie, olejceky, noznicky na nechtiky, kefku na vlasky, v druhej mam ulozene osusky pre malu a bavlnene plienockya v poslednom suflicku ,,lekarnicku pre malu- lieciky ako panadol atd, teplomer, ) vlhke obrusku do zasoby... skratka vsetko pekne po ruke a dufam, ze este dlho budeme vyuzitvat, mame 5,5 MESIACA... takze u mna urcite ANO

bubelko
19. apr 2015

@mamuska86 bez komody prezijes. my sme mali a mame ju dodnes. hlbka komody bola 40cm, plus nadstavec, ktory sa k nej montoval dalsich ca. 40cm. takze celkova hlbka prebalovacej plochy bola 80cm. vyuzila som ju pri oboch detoch a teraz v nej mam periny, nahradne veci, hracky. je u syna v izbe za dverami a plne vyuzita. samozrejme uz bez prebalovacieho nadstavca.
plus som mala este v kupelni prebalovaci stolik na kolieskach. ale to bolo preto, ze sme nemali miesto na skrinu pre syna, tak sme mali este toto 😉

tortelinka
19. apr 2015

ja nemám, dostali sme, ale dala som preč, obe deti prebaľujem na posteli alebo na na podložke na zemi

mamuska86
autor
19. apr 2015

@dodkamatus ja som presne aj nad touto premyslala,len neni moc nizka?ja mam 160cm a priatel ma 190.prosim ta a rozmery tej prebalovacej plochy su ake?ze do akeho veku sa tam babätko zmesti na svoju vysku.

dodkamatus
20. apr 2015

@mamuska86 ahoj. tak ja mam 170 manzel 185 a je na akurat.. co sa tyka veku neviem,ale my mame 5,5 a pouzivame este v pohode. a verim,ze dlho este🙂 dlzku prebalovatko ma cca 73cm... my sme velmi spokojni...

susanne6
20. apr 2015

ja som svojho staršieho prebaľovala a obliekala do 2 rokov, a bolo by to aj dlhšie, keby sme nesťahovali izbu 🙂)) ale zase mladšieho syna len par mesiacov, ten starší je kľudas a toho mladšieho by som tam už neudržala, ako sa začal obracať. Ale ináč výborná vec, ak máš peniažky a priestor určite kúp a potom ti ostane aspon komoda, ako mne. Ale ak budeš mať šťastie, tak predáš 🙂

modrofuzik11
16. máj 2015

ja som kupila komodu tu na bazare modreho konika. su tam tiez dobre veci a niekedy za dobry peniaz 😉

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chokma
18. máj 2015

my mame komodu na prebalovanie a super. este predtym som kupila len podlozku, ale napokon sa oplatila komoda. vsade som mala bordel - tu krem, tam plienky, tam obrusky... a vselijake ine vecicky dostali s komodou svoje miesto a komoda sa vyuzije aj neskor, takze nie je to zbytocnost. skor sa mi zda zbytocne kupovat take tie paratadielka ala prebalovaci pult, co clovek vyuzije len dovtedy, kym dieta nehybne lezi, potom si to uz neviem predstavit...

andrea_269
17. jún 2015
Používateľ andrea_269 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea_269.

ja som objednávala tento: drevona.sk/prebalovaci-pult/prebalovaci-pult-wenge-rea-mickey/ a som spokojná, hlavne keď ho už nebudem potrebovať pekne zložím vrchnú časť dole a ostane mi komoda 🙂 poťah sa dá v pohode oprať v práčke, ale i tak zvyknem ešte použiť jednorázovú podložku 🙂