aké máte skúsenosti s nepremokavými plachtami do postieľky. Oplatí sa kúpiť nepremokavé plachty, alebo radšej klasické s podložkou proti premočeniu?
@nanka2910 ja mam chranic matraca, ale nie je uplne nepremokavy, aj ked male mnozstvo tekutiny v pohode udrzi, doteraz sa mi nestalo aby ho precikal, ono ta gumova cast je na matraci, ale je na nej dalsia akoby vatova cast a bavlneny povrch, takze sa koza na nom nepoti a nezapari,,, mne sa stalo, asi len 3X ze precikal plienku, alebo skor si ju rozopol,ked sa vrtel v spani,,,, a to mameza chvilu 16mesiacov...
ja mám jednu nepremokavú plachtu a naozaj sa mi zišla ,takže v pohode kúp 🙂
urcite ano, my mame nepremokavu plachtu na velkej posteli, radsej operiem plachtu ako si znicit drahy matrac
ine uz ani nepouzivam...matrace mam stale ako nove...mam ich z www.adema.sk, skvely pristup, ochota a na plachty nedam dopustit
@nanka2910 - my mame frotee super save podlozky, ziadna guma, v oboch posteliach, u dcery ju netrebalo nikdy, u maleho zatial 2x , ono je to nielen na pocikanie, ale pri takych krasnych "grcackach" si neviem predstavit mat svihnuty aj madrac 😖
ahoj, neviam si vynachváliť, kúpila som 2 na striedačku na juniorku posteľ a jednu na veľkú- keĎ spí malý s nami- a prali sa už veľakrát... Nehovorím ani o tom, že ak by som nemala nepremokavé plachty tak sa asi neodhodlám nechať malého bez plienky na močné spanie, prvý výsledky boli 2X nočná prezliekačka, a aj teraz, keď sme už bezplienkoví, stačí že je prechladnutý a popišká sa. Takže áno, u mňa jedna z najlepších investícií.
otazka je ci do postele alebo postielky. Ja mam do postielky 2 a v zivote som ich nepouzila 😀 Kym sme sa naucili na nocnik tak uz v postielke nespaval. Takze na postel ano ale do postielky neviem ci vyuzijes.. 😕
Awoj - myslim si ze vyuzijes a ked nie plachty tak tie MOLTONY - alebo teda jeden molton urcite .. zachranil nam uz 2 krat madrac 🙂
my sme mali z tohto eshopu a nepremokli http://grasshopper.sk/shop/postelne-plachty/998
pred narodenim deti som planovala kupit nepremokave plachty a potom som v Ikea nasla nepremokavu podlozku, kupila som si tri tie a som max. spokojna
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4014...
chcem saopýtat chcem maleho mat bez plienky a napadla nepremokava plachta je to dobre ci nie nauci sa uplne bez plienky ci nie cez den je uplne bez plienky iba ked ide spat a von
nepremokavú plachtu, no nebola som s ňou spokojná. Na tú premrštenú cenu bola príliš hrubá. Akože účel splnila, no nebola priedušná. Kamarátka mi odporučila kde mám kúpiť skvelú plachtu, teraz ich mám dve - v pohode postačia a som maximálne spokojná. Vrelo odporúčam.
http://www.eshop-nataly.sk/www-kojenecka-vyroba...
ja mám z Ajashop, teraz už presnú www.adresu neviem, ale sú fajn, a boli aj za primeranú cenu......
baby a nešuchoce to ? nešuští ? aby nebol pocit, že spí/spíme na igelite...
ja som používala najprv klasika+guma, potom som si kúpila nepremokavé, síce boli asi troška drahšie, ale odvtedy som na ne nedala dopustiť, žiadny precikaný matrac, pokrčená guma a pod. Vrele doporučujem.