Oplatí sa kúpiť fusak, keď mám termín pôrodu koncom marca?

1. jan 2022

Ahojte. Bývame na juhu Slovenska a neviem sa rozhodnúť či malému kúpiť fusak alebo nie. Minulý rok tu v apríli ešte snežilo. Bude to moje prvé tak neviem. Ďakujem 🙂

ernina
1. jan 2022

ahoj ja by som určite kupila...netreba drahy
potom to tu na MK lahšie popredaš

zojanka
1. jan 2022

Kúp taký čo využiješ aj budúcu zimu 🙂

hipuska
1. jan 2022

Kúp ten pre väčšie deti, nie ten pre bábätká. To potom vyuzijes na ďalšiu zimu. To bude ešte polochodec

milka1988
1. jan 2022

Ja som február/ marec ale určite kupujem taky co bude mat aj v decembri do športovej časti

dankabetka
1. jan 2022

Ahoj, tak ako radia dievcata, kupit vadsi a bude aj na rok. Ked som mala prve v marci uz mi bol prakticky skoro na nic, ked som mala druhe v aprili veru bolo tak zima, ze este v maji bol vo fusaku...

bellovag
1. jan 2022

Pozri značku Lodger...

siska53
1. jan 2022

Ja som kupila. Obe deti marcove - jedno polka, druhe na konci. Pri druhom som veru fusak vyuzila o rok aj zaciatkom aprila, kedze vtedy snezilo. Fusak som kupovala spolu s kocikom, aby to pasovalo.

mamamasama
1. jan 2022

urcite ano. Ja mam apriloveho a vyuzili sme

lucinka1988
1. jan 2022

urcite áno a taký, čo využiješ aj ďalšiu zimu plus za mňa je super vec aj prechodný fusak. Ja mám syna narodeného začiatkom marca a mala som aj aj a obidva som ešte využila

ja123456789
2. jan 2022

Kupit vacsi a využiješ buducu zima aj na sanky, nas maly 1,5 roka a stale si rad pospinka v kociku cize u nas fusak vyuzity na 150%

nesquik35
2. jan 2022

Urcits si kup zimny rastuci,to bude este babatko a mozes potom aj jarny/jesenny...urcite vyuzijes.My mame marcove babatko a vyuzili sme.