Ahojte mamičky. Chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti s detskými pestúkami. 4i to dieťatko neruší, alebo či mu to neškodí. A ak je možné viete mi poradiť, ktorú si vybrať? Vyhrala som zľavový kupón tak si musím vybrať len od nich )))
http://www.dax.sk/male-domace-spotrebice-1453/s...
Vopred ďakujem.
Majka
Ahoj, aj my mame detsku pestunku, je to super vec. Pri malej som si kupila taku, s kamerou a videla som či mala spinka alebo len leži, ale musiš brať do uvahy slabši signal. Nam to veľmi rušilo wifi, čo sme mali v byte, a keď sme boli u svokra na dvore tak som to ani nepoužila, lebo steny v dome boli hrube a ani nahodou to nemalo dosah. Teraz pri malom som si kupila len zukovu pestunku Brondi, a som max spokojna. Byvame v bytovke kde mame vlastny dvor, takže cez leto sme často vonku, a pestunka vždy so mnou, hneď počujem či su deti hore, aj keď sme na prizemy, využivam to každy den.
Tu s kamerou som mala Zublin. A využiješ to aj neskôr ke´d deti budu v detskej izbe a ty v splani, môžeš kľudne spať a budeš počuť keď sa zobudia. Takže ja odporučam.
My mame motorola video pestunku a nedala by som ju za nič na svete.Je to väčšia investicia,to sa mysi yznať,ale je na nezaplatenie.Najprv sme mali iba zvukivu a to šumeli a rušili,tak som ju vratila,lebo mña rušila v spanku.potom sme kupilo aj s video monitorom,ušetriš si vstavanie,vidiš čo robi či cez obedny spanok,či v noci,keď sa uź prehadzuje dam hej čaj a soi ďalej)))teraz už cez obed mic nespi,tak si poleži a potom sa hra a ja mam čas pre seba a malu mam pod kontrolou.Takže jednoznacne ANO!!!
určite sa pestúnka oplatí, najlepšie aj s monitorom.
v rodinnom poschodovom dome je to nevyhnutnost, v bytovke zvytocnost. My mame starsi avent s dosahom 200m az do zahrady a sme spokojni. Kamoska ma chicco a im dost hapruje.
Ľutujem, že som pestúnku nekúpila hneď po narodení, ale cca po 2 mesiacoch. Úžasná vec. Viem, čo sa deje v izbe, keď drobec spí. Ja zatiaľ varím, sprchujem sa, upratujem... máme fisher price a spokojnosť, má ukazovateľ intenzity zvuku (načerveno sa sfarbuje), čiže ak nepočujem, tak vidím (napr. v sprche). To už je na tebe, či chceš obyčajnú alebo s kamerou. Niekedy by sa mi hodila aj kamera, ale je to väčšia investícia. Ešte jedna vec - sú aj také, kde oba kusy môžeš mať na baterky alebo také, kde ten kus, ktorý má dieťa pri sebe, je iba v elektrike. Ja mám tú druhú, najprv som nadávala, že keď je malý vonku, musím ťahať cez dvor kábel, ale zvykla som si.
@majkami - my mame pestunky aj s monitorom, je to skvela vec, presne viem, co tam stvara. Mozno nie dnes take dolezite, ale vo veku blbnutia, vyhadzovania veci, stahovania plienky a preliezania cez zabranu to dolezite teda bude Este neviem vzdy odhadnut jeho plac, takto vidim, ci place zo spanku, ze ho nieco zabolelo, alebo je zobudeny... maly spava v spalni v podkrovi, keby mam kazdy raz behat dve schodiska, tak mam veeelmi atleticku postavu O vybiehani zo zahrady do domu a az do podkrovia ani nehovorim
Ahoj, my pestunku mame od narodenia, ale znacku topcom aj s monitorom a nedam na nu dopustit. Ked sme dosli z porodnice a maly spinkal cez den v postielke a my sme boli v inej izbe, chodili sme tam kazde 3 minuty na neho pozerat Tak sa moj muz obliekol a na 2. alebo 3. den utekal kupit. Pouzivam denne uz vyse roka, ked spinka cez den a potom vecer. Vidim vsetko, kedy a ako sa otoci, ci je na brusku, atd. Ci uz s monitorom alebo len zvukovu, ja z mojej vlastnej skusenosti odporucam.