Ahojte mamičky,
oplatí sa ísť na nákup výbavy (od kočíkov, matrace, vaničky ...také väčšie položky)
do Poľska (Krosno, Nowy Targ) na trh, do mesta?
Aké sú cenové relácie napr kočíkov v porovnaní s cenami tu ( 😀 Michalovce napr.)
Ďakujem 🙂
Ahoj. Ja som z Mi a urcite sa oplati. My sme kupovali takmer vsetko (oktem kocika, nehcela som polsky).
My sme výbavičku komplet kúpili v poľsku len kočiar sme kupovali z nemecka cez Ebay a sme maximálne spokojný. Tu stál anatomický matrac do detskej postieľky od 30eur vyššie tam za 10 sme kúpili, zavinovačky s tou kokosovou platňou aby malo bábatko oporu na chrbátik takisto 5eur vyšla jedna a tu tiež dvakrát toľko alebo aj viac nehovoriac o vecičkách takže sme boli spokojný aj postieľku sme tam kúpili a keďže môj muž sa rát jedná veciach tak z 60eurovej postele bola nakoniec 45eurová :D takže je dobré mať takého kšeftára pri sebe :D alebo ním byť sám oni sa radi dohadujú na cene a na trhu už dupľom.
a lepšie je zmeniť si peniažky alebo je to jedno, a kľudne platiť eurami? 🙂
@cecilka123456 a prečo si nechcela poľský? Kvôli príp reklamácií?
@zuzcami lebo su to velke tazke nespratne kociky. Ja som malaod kocika vela poziadavok a tak som nesetrila
My sme brali znemecka teojkombinaciu a tiez je tazky ale ja som chcela kvalitne kolesa vysoke kedze byvame na dedine a niekde tu nemame este dorobene chodniky a je tu cesta jak podme do lesa a to doslovne. A v zime cez sneh sme mali s lahsimi problem,teraz uz mame sportiacik alebo chodime sami ale v juli bude druhe takze sup opat vytahujeme. V polsku maju krasny vyber aj kvalitne kociare ale netreba kupovať na trhu ale v obchode. Dokonca aj tam sa da dohodnut na zlave.
Oplati sa na trhu v Targu postielka,madrac,stolicka na krmenie,hniezdo do postielky ,fusak,deka proste vela vybava
Postieľka za 45€. Baldachýn sme mali zadara k postieľke. Matrac 10€ a obliecky dvoje za 7€ mantinel okolo celej postielky vysoky tusim tiez okolo 10€.... Cize vsehovsudy 72€ak dobre rátam
A to kde ste boli na nákup?
Ahojte a do ktorého mesta sa oplati isť nakupovať?
@adusha1167 Nowy targ tam kupis všetko a dá sa dohodnúť
Baby boo je super viac poschodí dá sa platiť aj eurami aj zlotymi takze pohoda ma to tusim 2 ci 3 podlazia a clovek si moze pozriet obchod na ich stranke aj virtualne. Navyse aj tam sa da dohodnut zlava aspon u nas v oboch pripadoch bola a super kupila sa cela vybava pod jednym v obchode. Dokonca sme platili eurom aj nam vydali eura. Pohodicka. Len parkovanie je tam obcas problemove kedze sa tam nastavaju vacsinou domaci. Treba sa pripravut ale nato ze ked chcete v klude nakupit treba vam tak 3hodinky na podrobne prezretie vsetkeho 😁 ale stalo to zato
fusak sme kúpili taký nazvem to rastúci dá sa dozipsovať ďalšia časť keď bábo vyrastie to stále 18eur aj nejaké drobné,zavinovačky sme kúpili tri s tou kokosovou vrstvou vystuzenou co sa da vyberať a stáli rôzne tak od 6-do 10eur vanička stála 2eurá aj niečo a dali nám k nej ako darček ten taký ležiačik penový v tvare macka aby sa ti bábo nešmýkalo.
myslím že postielku a vybavu do nej som písala vyššie v komentári... ved ja som tiez pozerala že aké sumy ale super aspoň sme nakúpili výbavu naposledy sme boli pred mesiacom práve v targu v baby obchode
Obchody su otvorene tak, ako u nas? cez pracovne dni plus sobota doobeda? ... a co trhy? ktorý den treba ist, aby boli aj trhy aj obchody otvorene? dakujem
@zuzcami my sme boli teraz v PL v Krosne, nepozerala som detske veci, ale bolo ich dost a krasne. Vsimla som si akurát kociky 🙂 mam aj foto, su krasne a lahke, cena 300€ so sport.castou a autosedackou. My sme pred 6r odtial kupovali postielku, plachtu, baldachyn, hniezdo, zavinovacku, matrac, plienky za vtedy 5000sk 🙂
http://www.nowytarg.sk/sk/companies-128,Detske_...
to je stránka na ten obchodík je tam aj adresa dá sa to hodiť do navigácie a podobne...
Trhy sú vo štvrtok a sobotu teda tie v Nowom Targu od 7:00 cca do 13:00 oplatí sa ísť skôr ráno že si to človek s kľudom prejde 🙂
Z tej stranky sa da len v obchode kupit ak viem. Na trhoch maju vselico v stankoch ale tam sa da viac ukecat na cene v obchode sa tiez da ale nie az do takej miery. Obchod ma svoje pre a proti. Je to vsetko pod jednou strechou.
jednoznačne áno. tu v obchodoch sú tiež len poľské veci (nehovorím o značkových, tie nepoznám, ale aj v Maderne som si objednala a prišlo poľské), ale aj s benzínom sa Ti to oplatí tam viac.. len ber veľké auto 🙂 za cenu kočíka u nás som nakúpila i kočík, i veci do postieľky, oblečenia kopu, vaničku.. už ani neviem čo všetko 🙂