Ahojte maminy, prosím Vás, aké ste používali opaľovacie krémy pre bábätká? Ja budem mať v lete 4mesacnu malinku a ideme k moru. Chc pre ňu opaľovací krém, len neviem aký. Aké sú vaše skúsenosti? Lebo každá firma hodnotí svoj produkt ako najlepší🙂. Ďakujem za každý názor.
Žiadny, tie krémy to je čistá chemia. Bábätko buď pod slnečník alebo kúp neoprénove oblečenie keď pôjdete do vody
@monique1609 uv oblecenie s klobucikom so siltom, ziadny krem.
Ziadny. Od pol roka ked sa inak neda ale neodporuca sa do roka nic mazat.
@monique1609 existuju mineralne opalovacie kremy od 6 m. ma ich la roche a bioderma
Ono je to v podstate velmi jednoduche - deti do roka by nemali na priame slnko vobec a tym padom ziadny krem. Ale to je nerealne, takze cim mensie dieta, tym menej priameho slnka + pri mori pozor na odraz od vody a piesku. So 4 mesacnym je to v podstate pauza od cca 10/11tej do 15/16tej, v zavislosti od sily slnka, pokozky. Inak klobuk, tien, oblecko s uv filtrom.
žiadny
4 mesiacky je skutočne ešte malo. Ono takto, ako radia baby hore; nevystavovať slnku, von k moru jedine skoro do obeda a potom až vecer. Na pláž UV oblečenie (dlhy rukáv), UV klobucik a mne osobne sa osvedčili aj okuliarky znacky Kietla. A dbať na pitný rezim, bud častejším kojenim ak nekojis zásoba UM a vodičky vždy so sebou. Som velky zástanca krémov, ale používať som ich začala až roka.
@monique1609 my sme pouzivali Badgera baby krem alebo wooden spoon... Tie maju dobre zloženie 🙂
Ďakujem Vám veľmi pekne. Idem pozrieť po oblecku🙂
@monique1609 vo všeobecnosti do 6 mesiacov nenatiarat, z dôvodu možnej alergickej reakcie... Keď však na tom trvas tak určite laroche posay, bioderma, eucerin, eubos, uriage... Sú to všetko hypoalergenne veci