Ahojte, ktorý ohrievač fliaš by ste mi odporučili? Najlepšie taký buď na nabíjanie alebo na usb aby bol použiteľný aj na cesty.. poprípade aj s ktorými máte zlé skúsenosti
tiez som dakedy chcela kupit nabijaciu do auta, ale nastastie nekupila, ten cas ked dieta zacne s prikrmami ubehne velmi rychlo :D a taka termoska s horucou vodou bohate staci na cesty 🙂 na doma sme kupili Lovi ohrievac a je to luxus 🙂 jasne aj mikrovlnka je super, ale ked ti dieta zo zaciatku bude revat ako pavian o 2 rano, tak aj tie sekundy zohrievania budu nekonecne :D
My sme ohrievacku mali, ale teda tá naša bola divná. 1.nebolo možné držať teplotu (že hodím a drží mi 3hodony 40st) a 2.nemala 100st, čo je podľa mňa super, že keď už mám doma haraburdu navyše, tak nech v Tom aspoň sterilizujem. V pôrodnici mi dali na izbu takú z Lidla a tá sterilizovanie mala. Takže toto by som si asi pri tých ohrievackach kukla.
My sme kúpili kanvicu s termostatom, za mňa asi najlepšia alternatíva, čo sme poskusali. Ale vždy je to o Tom, čo ti vyhovuje. Ak máš kamošku, čo ohrievacku má, tak skús požičať na deň, uvidíš, či to vyhovuje...
Zdravim,má niektorá žianka skusenost z ohrievačom reer?dakujem
@domixlily
zlé skúsenosti máme s ohrievačom od značky brendon konkrétne Babymoov
NutriSMART Home and Car
ohrievač kojeneckých fliaš na doma a do auta. Po asi 5 mesiacov prestal isť. Dali sme ho reklamovať a napisali nám že reklamácia bola zamietnutá priamo odborným autorizovaným servisom Babymoov. Že sme dobre nečistili usadený vodný kameň. Opak je však pravdou, tak ale na niečo sa vyhovorili.
Mikrovlnku :D Ale naozaj. Ja som na náš nemala nervy, bola to piplačka, trvalo to, a bolo to potom buď prehriate alebo studené. Navyše náš bol taký (neviem, aké sú iné), že tá fľaša bola vo vode (či nad..? ) a ja som mala najradšej tie MAM fľaše, ktoré sa skrutkujú aj zdola, a tie sa v tom ani nedali používať tým pádom. Na značku sa už nepamätám, strčila som ho u našich do krabice pred troma rokmi, že to nechcem ani vidieť. Mal áno, aj tú nabíjačku k autu, ktorú sme v živote nepoužili.