Ohrievač vody na umelé mlieko

natalia2007
16. mar 2024

Maminy hladam ohrievac na mlieko, do ktoreho dam vecer flasku s vodou a udrziava mi ju celu noc/den teplu, cize v noci len vyberem a prisypem mlieko a vlozim dalsiu flasku s vodou ktorej sa bude udrziavat ta teplota vody.
dakujem

malaopicka
16. mar 2024

Hociktorý ohrievač ti ohreje fľašu vody na požadovanú teplotu, ale ako dlho ju udrží, tak to je asi individuálne. Ja miesto toho odporúčam babymoov milky now. Dáš vodu, nastavis teplotu na akú chceš zohriať a udržiava ti vodu 6 hodín v rovnakej teplote, potom sa vypne. Keď použiješ, beží dalších 6 hodín. Načapuješ vodu, sypneš mlieko, zatrepeš, hotovo. Pozri si to na nie, super vecička.

natalia2007
autor
16. mar 2024

@malaopicka presne take hladam dakujem 😊

vkatush
16. mar 2024

Tiež používam babymoov milky now, pre mňa najlepšia investícia, keď som nemohla kojiť.
Aj keď dlhšie spíme a vypne sa medzitým, tak zapnem hneď na danú teplotu (lebo prevarená už bola) a za asi 15 sekúnd mám ohriatu vodu naspäť.

miskamisiq
17. mar 2024

@natalia2007 ja som mala ohrievač fliaš True life ale nepoužívala som dlho. Mlieko ohrievalo dlho a keď zapipal aj tak bolo studené. Začala som si vodu ohrievať na sporáku, mam teplomer na vodu a mlieko je hotové do minúty 🙂