Ohrievač fliaš a monitor dychu

sisimud
11. máj 2023

Ahojte. Prosím , poraďte dobrý ohrievač fliaš. Či ma byt kombinovaný so sterilizatorom… kojiť nemôžem, dieta bude len na UM, takže bude nonstop používaný. A tiež , ak mi viete poradiť spoľahlivý monitor dychu. Dakujem 🍀

mima1608
11. máj 2023

Sterilizátor neviem, ale čo sa monitoru týka, my sme kúpili Nanny BM-02 na odporúčanie viacerých známych s detičkami.

snehulak77
11. máj 2023

Ahojky
Ja mam ohrievač bez sterilizácie, ale už by som pozerala aj s tým. V prvých mesiacoch je zo dobrá vec, takže by som kupovala už taký. Monitor dychu som mala požičaný z nemocnice. Nechcela som kupovať nový, lebo však čo s ním po roku a z bazara som sa bála, či bude oka. Toto bol taký kompromis, navyše Union mi prvý polrok preplatil.

domireb
11. máj 2023

@sisimud nevedela som si predstaviť ohrievač a sterilizátor 2v1, až som si hodila do googlu. Spätne by som o tom absolútne neuvažovala, my sme mali ohrievač avent,kde sa dala nastaviť teplota podľa ml, a samostatný sterilizátor, ktorý šiel dookola dokolečka, cumle hryzky fľašky.. neviem si predstaviť ten objem v ohrievači po 1-2 ks. Monitor dychu sme mali aj plienkovy snuza go, využila som 2x, za mňa nie a v postieľke angel care, používali sme cca ani do roka, keď už cestovala po celej postieľke. Dodnes používam ale vysielačku, to my vyhovuje, že monitor môže byť odpojený.

hanaxxx
11. máj 2023

Ohrievac sme mali philips avent, mam ho aj na predaj, ak by si chcela. Monitor dychu babysense, boli sme s nim uplne spokojni, ma dva pohybove senzory, cize sa da pouzivat aj ked dieta uz cestuje po postielke.

beata_k
11. máj 2023

2v1 by som asi nekupovala. Radsej si pozri sterilizator do mikrovlnky. Naplnis kade cim ( nie len flase) zapnes a o 5 minut mas vysterilizovane. Ohrievac som mala beurer, za mna spokojnost. Monitor si pozicaj. Ak ti dieta odmietne postielku ako mne, tak ti je na nic.

katarinka121
11. máj 2023

Skús pozrieť Babymoov Milky now. je to prístroj na um, nastavíš akú chces teplotu a vodu máš hned k dispozícii. Príprava mlieka trvá asi 30 sekúnd. Za mna tom stroj

nina004
11. máj 2023

@sisimud Máme druhé dieťa a pri oboch používame sterilizátor 2v1 TrueLife Invio BW Double. Ide nonstop už tretí rok, som max spokojná.

banalu
11. máj 2023

Sterilizator mam velky avent, sluzi aj ako odkladac na flase, niesu tak vsade ale vzdy v sterilizatore a teraz by som kupila aj stroj na mlieko baby brezza.
Ohrievac neporadim, u nas klasika - termoska a davkovac mlieka 😁

rurutiax
11. máj 2023

Ohrievač ti poradiť neviem, ale čo sledujem aj poznám ľudí, tak si veľmi pochvaľujú monitor babysense 2 pro. Má veľmi dobré ohlasy a patrí medzi najpredávanejšie. Ja mám termín v auguste a tiež som si presne tento zadovážila. 🙂

sisimud
autor
11. máj 2023

@katarinka121 nad týmto veľmi rozmýšľam. Vyzerá extrémne prakticky a ako bonus si viem aj kávu zaliat 😀 Je teda drahší, aké keďže bude plne kŕmené UM , asi je to ozaj dobrá investicia