Cavte oplati sa mi kupovat ohrievac flias? Nevies si predstavit vecer o polnoci alebo v neskorsich hodibach zapinat mikrovlnku a predsa teplota vody sa sama vypne vhodny cas takze ziadne chladenie, ci prehrievanie mlieka, najma muz v tom bude mat jasno 😀 este sa chcem spytat ak mam avent flasky musim kuoit abent ohrievacku? Aby sa zmestila flaska do ohrievaca, aky typ odporucate? Dakujem
8 mesiacov vkuse 24hod denne ide u nas ohrievac, stale je v nom flasa s vodou a udrziava teplotu. Ked sa vezme, automaticky sa tam dava dalsia. Za mna najlepsia kupa
@livi123456 vied mi prosim poslat aky mas typ dakujem
Mam ten co píše @lorin29 ale single. Nechcela som nic specialne kedze sme nevedeli ci sa osvedci a musim povedat ze slape ako hodinky a ide naozaj vkuse. Vosla aj DrBrown siroka flaska velka vez problémov
Za mňa áno... U nás šiel 24/7 😁
Tento mam a milujem ho na nezaplatenie
https://www.mall.sk/sterilizatory-flase-ohrieva...
Ja hladam nieco do max 30
Ja jsem pouzivala jen pres den. V noci jsem mela system - termoska s horkou vodou, sklenene avent flasky se 120ml vody a 6 odmerek nutrilonu v suavinex flaskach (z tech pil) - vzbudil se, do sklene flasky jsem dolila z termosky do 180ml, zalila UM, zatrepala a dala. Kdyz si to zautomatizujes, je to hotove za 30vterin a nemusis vykrocit nohou z postele. (Pomery teple a studene vyzkousis predem sama 🙂. A ano, ja jsem mela avent ohrivac i flasky do neho, prave ty suavinex se do neho nevesly.