Odsávačky zn. Baby Ono a Beuer, sú dobré?

smajluska
5. nov 2019

Ahojte, mate niektora tieto elektricke odsavacky? Su cenovo dostupne preto ma zaujima ci su aj dobre? Poradte prosim.

zuzka0601
8. nov 2019

@smajluska ahoj. Ja som chcela objednať baby ono ale všade je vypredaná. No z jednej stránky mi odpísali, že už ju nebudú ani predávať pretože skoro všetky ženy im tieto odsávačky vrátili, že sú veľmi slabé. Tak som ostala aj ja v neistote. Neviem, či mi to napísali kvôli kúpe inej ktorú mi odporučili z ich ponuky alebo je to ozaj pravda.

daniela1911
29. dec 2019

@smajluska s odsávačkou Baby Ono odsávam už mesiac... kvalita zodpovedá cene, ale treba sa zamyslieť nad živnotnosťou.... v prevádzke vydrží max 100 minút, ak chceš odsávať niekoľkokrát denne budeš ju nabíjať napríklad aj 3x denne. Výrobca uvádza životnosť 300 nabití, či je to pravda alebo len marketingový ťah ešte neviem. Každopádne za ten čas som s ňou spokojná, aj keď začínam na nej sledovať isté opotrebovania. Uvažujem o kúpe inej, drahšej značky, aspoň porovnám výkon satia. Inak kúpiť sa dá stále napr. na Alze https://www.alza.sk/maxi/babyono-odsavacka-elek...