Ahojte,baby prosim vas,mate nejaku skusenost,ci existuje odsavacka,ktora je vyrazne vykonnejsia nez jej kolegyne? Mlieka nemam malo,ibaze maly ma radsej flasu,nakolko prve tyzdne na nej bol. Teraz ma 5 tyzdnov a dojcenie je nervy pre nas oboch. Absolutne nemam problem davat mu moje z flasky,ibaze moja odsavacka dokaze za den odsat cca 100 ml co je nic a mnohe baby pisali ze tiez nic neodsali,hoci kojili aj cez dva roky. Mam elektricku avent. Dakujem
Možno keby si skúsila nejakú ručnú? Neviem…
@zuzanap9 a medelu elektricku prosim? A teda je lepsia ako avent? Ved aj v nemocnici vraveli,ze najlepsia odsavacka je mimco,ibaze sa neskutocne pri tom hneva,neustale sa pusta a prisaje. Akoze snazim sa byt trpezliva,ale vo vnutri to vo mne vrie.
@zuzanap9 no mam karpalny tunel,takze som odkazana na elektricku. :(
@jeanine1983 Ano elektrickú. Ja mám konkrétne swing. A som spokojnejšia ako s aventom… ale 100ludi 100chuti… mne sadla, Vám nemusí… a fľašku máte akú? Odporúčam suavinex, je tvarovaná ako prsník a je aj antikolikova… ja dávam túto, chvíľku sme aj my bojovali s prsníkom keď mi klesla tvorba a dávali sme aj UM, ale podľa mňa je táto fľaša lepšia ako obyčajná…. A veru je to už lepšie s tým prisatím, treba len vydržať.. Ani tam nie je veľká dierka, ozaj to ide ako z prsníka, že si to bábo musí “odmakať”😊
@zuzanap9 flasky mam avent natural a pozerala som na medelu calma flasku. Tento aspon saje,starsie sa ani nedokazalo prisat,takze mam s tym dojcenim akoby dejavu. :(
Ja som raz čítala že aj odsávanie je dojčenie.. ak to nejde tak sa netrápte 🙂 pokiaľ mliečko je, je fajn dávať aj z fľašky🫶 držím palce nech “dojčíte” čo najdlhšie ❤️ pokiaľ bábo priberá a prospieva, nie je čo riešiť 😊
Ešte mi napadlo, laktacnu ste skúšali? Možno by vedela pomôcť…
@zuzanap9 mam kontakt na institut dojcenia :D tak ked uz bude najhorsie,niekoho si zavolam. A dakujem krasne,snad sa to podari,lebo tie mlieka su aj financne narocne dost.
Mňa úprimne to umelé mlieko otravuje… lepšie a pohodlnejšie je pre mňa kojiť… a Ano.. stojí to hrozné peniaze
@zuzanap9 samozrejme,hlavne v noci,kym to nachystam,maly uz je nasraty,prebraty a vresti tak,ze zobudi aj starsiu,takze ked sa napapa,pozeraju obaja ze super,co ideme robit...no a ked je to tak dva razy za noc,to je -3 hodiny spanku aj z toho mala co naspim. Hlavne nechapem co sa to deje,ze tolko zien ma problemy. Bud to zacina uz v nemocnici,alebo niekde je chyba. Kazda by radsej kojila,to je moj nazor.
Tiež som mala Avent, vymenila som za Medelu a spokojnosť. Ale najlepšie ti aj tak bábo odsaje…