Mamičky, máte skúsenosť s manuálnymi odsávačkami mliečka AMEDA alebo LOVI (na obrázkoch), príp. inými značkami s balónikom? Tieto typy sa mi javia praktickejšie a jednoduchšie na ovládanie ako páčkové, no možno len zdanie klame... Ďakujem za každú radu 🙂
@renatka100 a urcite radsej packovu tieto balonikove podla mna nemozu odsat dokopy nic.
@natalka2711 mala som pákovú od Aventu a bola som spokojná
Pri prvom babatku som mala balonikovu.... je mega nepohodlná!!!!! Strasne ma boleli ruky, ten balónik nie je taký mäkký ani pohodlný ako sa zdá.... pre teraz som si zadovážila Avent pakovu tak uvidíme....
@natalka2711 objednaj si z aliexpresu, tam kupis aj elektricku za cenu packovej aventky 😉
@natalka2711 no pri balonikovej to odíde ruka ..veď len skús penovú loptičku stlačiť 100 krát . Odporúčam buď klasika manuálna Avent alebo elektrickú avent.obe mám v bazariku....
Mam na predaj medelu swing.stala 150 eur
ma uz trocha slabsi tah (dala som ju testovat na predajni medela).cena 20 eur
Ja som mala manuálnu avent ale na každodenné použitie nehrozí strašne ma bolela ruka ak by bol záujem mám novú elektrickú avent ja som ju len odskúšala malá sa mi hneď nato ako som ju kúpila prisala. Na cene sa určite dohodneme.
no mala som elektricku medelu na dve prsia - hroza, len dve kvapky... zato s rucnou aventkou odsavam uz 7 mesiacov a dost efektivne by som povedala. neviem ako funguje loptickova, ale priklonila by som sa k nazoru tuto zien, ze radsej pakovu
@leeo ak máš dobré rozmasirovane prsia a dosť mlieka tak som za 15 dala.200 ..keď som.odsavala vnoci tak to.trvalo.zhruba pol až trištvrte ..základom.bolo.nahriat prsia ..vnoci som bola.rada že som si nedala odsávačka na bradu 🙂 ale vždy som pomáhala.aj tlakom.na.prsnik
.nemagala som ho len tlak aby aj zadné.mliecko vyšlo 🙂 ináč pocitovo podobne ako.ked sa.mala.prisala 🙂
Ja mam teraz elektricku od lovi expert a nemozem si ju vynachvalit... pri prvom som mala manualnu aventku a skoro nic mi to neodsvalo a tato lovi je topka, je sice trosku drahsia ale vobec nelutujem, rychlo odsava
@natalka2711 Ahoj, ak ešte bábätko nemáš, dopredu odsávačku nekupuj, veď ju možno vôbec nebudeš potrebovať. A tiež neplatí, že keď si nedojčila prvé, že nebudeš môcť druhé 🙂. Nad odsávačkou by som uvažovala až keď je skutočne problém s dojčením. Možno Ti pomôže aj tento článok : https://mamapark.sk/aka-odsavacka-mlieka-je-naj...
@natalka2711 no mozno na kratkodobe odsatie par ml. Na kazdodenne urcite elektricka. Ja pouzivam avent elektricku uz 8 mesiacov kazdy den a ide ako hodinky.