Ahojte. Prosím poraďte dobrú odsávačku. Najlepšie elektronickú, tej na vysávač sa malá veľmi bojí a nechce si dať sople odsať. Potrebujem naozaj niečo účinné. Ďakujem.🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jedine ustnu, elektronicka je na dve veci, odsaje z nosnej dierky maximalne. Ustami vytiahnes efektivne, ked sa snazis.
No a samozrejme hlavne ucit fukat, su na to rozne hry.
Ona si trošku výfuka ale nie je to nič extra. Teraz má hnisavý zápal stredného ucha a lekár kázal odsávať, odsávať a odsávať a je to ozaj mega boj tým vysávačom.
@lienka9 skúsim ústami, táto odsávačka je aj na ústa aj na vysávač ale zatiaľ som skúšala len vysávačom, mysela som, že to lepšie vysaje, že lepší ťah, ale skúsim.
@anavixy práveže som myslela že tie elektrické budú super. Tak dobre, že som nekúpila.
@66simonka66 no bohuzial za tie peniaze by to mohlo sat riadne ale ee, z nosnej dierky ano ale ked potrebujeme vysat aj to co sa tam este len dostane, tak nie… moja bojuje samozrejme aj s ustnou nuz ale ked treba, musime vydrzat 😕
@66simonka66 ja taham normalne ustami,mam take ustne odsavacky.ostatne mi prisli aj tak slabe a drahe zbytocne..mozno skus ci si uz sam nevyfuka.