Odsávačka soplikov

29. okt 2021

Ahojte zienky. Prosím vás poradíte mi nejakú kvalitnú odsávačku do nosa pre bábätko? Chystám pomaličky výbavu pre januárové dieťa a som prvorodička tak sa v tom moc nevyznám. Kúpila som takú úplne obyčajnú ústnu ale chcela som aj nejakú elektrickú. Hlavne nie na vysávač lebo mame len jeden tycovy na ktorý sa to pripojiť nedá a potom priemyselný karcher ktorý je silný a hrozne hučí a neviem si predstaviť s tým odsávať v noci keďže bývame v byte 😁 každopádne niečo tiché a aby to aj niečo odsalo lebo viem že niektoré sú úplne o ničom a nič nevysaju.
Ďakujem Vám veľmi pekne ❤️

dominka63
29. okt 2021

Keď bude mat dieťaťa soplíky tak jedine vysávačom riadne odsajete

nikpa
29. okt 2021

Elektrické su na dve veci. Radšej si kúp obyčajny lacný vysávač a na neho odsávačku. Myslím to vážne. Ja si to neviem bez nej predstavit, raz som si bola vysávač pýtať na recepcii počas pobytu v hoteli keď malému začali sople 🙄 mala som so sebou len elektrickú a tá nič nevytiahla. V lekárni som tam kupila na vysávac a na recepcii kukali na mňa jak na debilnu keď som ho od nich pýtala 😅🤷 ale ten som uz ozaj na dovolenke kupovatat nemienila. Takže za mňa odsávacka na vysávač nenahraditeľna. A ak ti vadí len hluk tak sila vysávača je nepodstatna pretože tam je spätný chod a odsáva to stále rovnako, či dáš na silný ťah alebo na slabý vysávač.

ailiba
29. okt 2021

Najlepšia je ta, co sa pripája na vysávač. Je rýchla a efektívna. Ale tichá rozhodne nie je. My mame z lekárne Gama. A odporúčam dokúpiť vodičku do nosa pre bábätko, lebo vydávať nasucho nie je dobre.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misica16
29. okt 2021

Ja som ju bežne dávala na karcher vysávač a paráda. To, že vnoci hučí no bohužiaľ, keď mám choré deti susedia tých pár sekúnd vydržia. Ja som si pri druhej kúpila drahú elektrickú tiež, že aby som nehučala a nesaje to ani prd. Báť sa nemusíš, to zase nemá taký ťah, vyskúšaj na sebe 🙂

zuvelyn
29. okt 2021

Mam tu obyčajnú co sa da pripojiť na vysávač, ale nikdy som ju tak nepoužila. Vždy kazdy jeden sopel išiel vytiahnuť pekne ústami.

amelie2017
30. okt 2021

Mame aj na vysavac aj ustnu. Za mna obe super. Elektricke a balonikove su o nicom.