Odsávačka soplíkov

misaatko
9. júl 2015

Elektricka odsavačka mliecka Avent+stara komunisticka odsačka hlienov. Neviem či mal niekto podobny napad, ale my sme mali velky problem s odsavanim. Na vysavač sme sa bali, ručna pumpička bolo bezvysledna, tak sme sa trapili so starou komunistickou. Dnes otecko pri odsavani mliečka vymyslel toto, a čudujme sa svete namiesto plaču je smiech a prazdny noštek.

mata90
9. júl 2015

my sme mali na vysávač, je to troška drastické, ale dietatku neublíži len mu je to nepríjemné, neviem si vynachváliť, nám veľmi pomohla.

misaatko
autor
9. júl 2015
misaatko
autor
9. júl 2015

Ved to, že mi to pride drastické

bonaqa2013
9. júl 2015

@misaatko ale účinné...

chokma
9. júl 2015

@misaatko skusala si si odsavacku na vysavac supnut do svojho nosa? vobec to nie je drasticke... jedine, co moze budit ten dojem, je zvuk vysavaca.

me_to_you
9. júl 2015

A prečo drastické?
Odsávanie ako také je úplne v pohide, treba si skorej kúpiť tichší vysávač lebo hluk vysávača je skor desivý ako samotné odsatie soplov.

230804
10. júl 2015

ja som mala elektrickú odsavacku na sopliky bolo to fajn na také bežné sopliky po kúpaní ale už pri chorobe som musela používať tu na vysávač vôbec to neboli ani to nieje drastické stačí nastaviť dobrý výkon a v pohode

peneloppe
10. júl 2015

Odsavacka na vysavac je uplne skvela, nic drasticke to nie je. Nastavis vykon a mas to. My sme vysavali uplne od malicka, deti si na to zvykli hned, prislo im to normalne, ani hluk vysavaca nevadil. Dnes su uz vacsi ale na odsavacku nedame dopustit, stale ju pouzivame, ale uz si vysavaju sami. 😀