Odsávačka na vysávač

hendikep
11. dec 2022

Ahojte, mam otazku ohladom odsavacky na vysavac.. neviem ci som jedina ale mam problem ze mi vysavac po odsavani zacne zatuchnuto smrdiet, neviem ci preto ze stiahne aj sople 🤢 alebo vodu z predosleho umyvania odsavacky.. mam tu klasicku NOSKO . Neviete o nejakej co ma ten zasobnik nejak inak rieseny aby proste nebolo mozne aby to vysavac vtiahol? ved to je extremne nechutne :D

veronika3110
11. dec 2022

@hendikep ja mám z lekárne a ma taký extra dosť veľký zásobník… ale ten vzduch proste ide, takze keď máš už skoro plny zásobník bude to ťahať aj do vysavaca.. ale žeby to tak smrdelo?? Neviem 🤷‍♀️ možno niečo iné

thereisabear
11. dec 2022

Mne v živote nešiel sopeľ (ani voda) dnu do vysávača, vždy to držím tak, aby to ostalo v tej nádobke.

natalala
11. dec 2022

@hendikep ja mam tu istu odsavacku a po kazdom pouziti ju preplachnem, nic mi nejde do vysavaca.

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hendikep
autor
11. dec 2022

no ved ja nechapem preco sa to deje, tiez mame novy silny vysavac.. nie je na vrecka ale vyprazdnuje sa zasobnik a som si 100% ista ze to je z toho.. viete ked ma dieta sople cely den vzdy umyjem odsavacku a zas odsavam a zas umyjem a tak dokola, a niekedy som ju pred pouzitim nesusila a moze byt ze to vtiahlo vodu a preto ten prach vo vysavaci tuchol.. potom som ju zacala pred vysavanim susit a bolo to ok.. ale vcera som dcere odsavala a videla som na vlastne oci ze tie sople boli az v tej plastovej veci co sa vsuva do hadice 🤷🏼‍♀️ tak neviem ci ma tolko soplov alebo vysavac ma taky vykon alebo neviem fakt
@nekonecna_katastrofa
@natalala
@thereisabear
@veronika3110

thereisabear
11. dec 2022

@hendikep závisí ako to držíš, ak zle, tak to môže ísť aj do vysávača