Ahojte, mam otazku ohladom odsavacky na vysavac.. neviem ci som jedina ale mam problem ze mi vysavac po odsavani zacne zatuchnuto smrdiet, neviem ci preto ze stiahne aj sople 🤢 alebo vodu z predosleho umyvania odsavacky.. mam tu klasicku NOSKO . Neviete o nejakej co ma ten zasobnik nejak inak rieseny aby proste nebolo mozne aby to vysavac vtiahol? ved to je extremne nechutne :D
Mne v živote nešiel sopeľ (ani voda) dnu do vysávača, vždy to držím tak, aby to ostalo v tej nádobke.
no ved ja nechapem preco sa to deje, tiez mame novy silny vysavac.. nie je na vrecka ale vyprazdnuje sa zasobnik a som si 100% ista ze to je z toho.. viete ked ma dieta sople cely den vzdy umyjem odsavacku a zas odsavam a zas umyjem a tak dokola, a niekedy som ju pred pouzitim nesusila a moze byt ze to vtiahlo vodu a preto ten prach vo vysavaci tuchol.. potom som ju zacala pred vysavanim susit a bolo to ok.. ale vcera som dcere odsavala a videla som na vlastne oci ze tie sople boli az v tej plastovej veci co sa vsuva do hadice 🤷🏼♀️ tak neviem ci ma tolko soplov alebo vysavac ma taky vykon alebo neviem fakt
@nekonecna_katastrofa
@natalala
@thereisabear
@veronika3110
@hendikep závisí ako to držíš, ak zle, tak to môže ísť aj do vysávača
@hendikep ja mám z lekárne a ma taký extra dosť veľký zásobník… ale ten vzduch proste ide, takze keď máš už skoro plny zásobník bude to ťahať aj do vysavaca.. ale žeby to tak smrdelo?? Neviem 🤷♀️ možno niečo iné