Odsávačka na soplíky

30. nov 2024

Ahojte 🙂
… chýbajú nám posledné vecičky do výbavičky pre syna a akurát riešime odsávačku na soplíky. Inklinujeme k elektrickej a konkrétne k typu - Mericare ka1001.
Má niekto skúsenosti s touto odsávačkou a može napísať skúsenosti z terénu - či ste boli / neboli spokojné?

Popripade, akú odsávačku by ste odporučili vy podľa vašich skúsenosti už z praxe ?

Manuálna mi príde nedostatočná , na vysávač sa bojím či neni až moc silná malému bábätku …ta elektricka mi príde ako fajn kompromis.

Ďakujem pekne a prajem pekný zvyšok dňa 🍀

kwakina
30. nov 2024

Ja mam elektricku braun a manulnu frida baby. Manualnou jej vytiahnem sopel az paty, elektrickou az tak nie. Zo zaciatku mi elektricka dobre vytiahla, ale neviem co robim zle, teraz akosi netaha. Alebo tahala dobre take tie vodnatejsie sopliky. Teraz ma take hustejsie a tie idu dobre manualnou. Pri manualnej asi zalezi ako silno budes tahat 😄

kwakina
30. nov 2024

Myslim, ze ked budes mat aj manualnu aj elektricku, tak sa nic nestane a sama uvidis co ti je lepsie. Ved tie manualne nie su take drahe 😉

lucia13022023
30. nov 2024

My sme mali obyčajnú nosko na vysávač, syn raz veľmi ochorel, a doktori v nemocnici mi vrvseli, že žiadna odsávačka neodsaje tak dobre, ako na vysávač. Ze ta vytiahne aj zadné sople. Čiže ja odporúčam tu, s inými skúsenosť nemam. A vysávač bol vždy na najslabšom ťahu, sople za 5 sekúnd von.

ayato
30. nov 2024

My máme nosiboo pro, ťah totožný s tou na vysávač.

simona92101
30. nov 2024

Odsavacka na vysavac vzdy taha rovnako,ci nastavis silno ci slabo,za mna je naj

nairia
30. nov 2024

ja mam dve- ustnu taku mensiu, ktora je ideal na tie prve susniky, a potom nosko na vysavac. na tu nedam dopustit.
do elektrickej by som sla, ale iba ako nahradu za tu ustnu. vraj nemaju nehaky extra tah na tie hutne zadne sople.