Odsávačka na soplíky

kikusa456
9. apr 2024

Ahojte, chcela by som sa opýtať, aká odsaváčka je najlepšia pre novorodenca. S akou máte dobrú skúsenosť?

alissa1222
9. apr 2024

Ta do vysávača..bebelo napríklad, žiadne elektrické ani rucne to sú no pre mna určite blbosti

anavixy
9. apr 2024

Ja som mala ustu, za mna super. Pre novorodenca urcite najlepsia, pravdepodobne ju ani nevyuzijes, kedze odsavat sa ma len pri chorobe a novorodenec snad neochorie 🙂 pre vacsie dieta kludne na vysavac, ja som aj pre dvojrocne pouzivala tu ustnu.. elektricke nie su moc efektne, vytiahnu len to co je na kraji 🍀

lucia13022023
9. apr 2024

My máme nosko na vysávač. Inú sme ani nemali, aj doktorka vravela ze ta je najlepšia, vytiahne aj zadné sople.

jaja8_9
9. apr 2024

@kikusa456 najlepšia je nosko červená na vysávač 🙂 ostatne sú nič moc

nairia
9. apr 2024

mam ustnu a potom nosko na vysavac. ta ustna je super pri malinkatom babatku a ked sople nie su hlboko. tam uz je dobra ta vysavacova. elektricku by som neriesila.

domka222
9. apr 2024

@anavixy môj syn mal po pôrode hádam tri mesiace sople. Z toho v 3ťom mesiaci také, že mu normálne tiekli do úst. Ale máš pravdu,ústna, alebo na vysávač naj

anavixy
9. apr 2024

@domka222 verim ti, urcite je to mozne, ale nie je to fyziologicke ani bezne a v takom pripade samozrejme odsavat 🙂

oblecenie99
9. apr 2024

Nosko odsávačka na vysávač je top