Odsávačka na soplíky

nicoll212
26. aug 2015

Zdravim vas mamicky 🙂 chcela by som sa opytat aku ste pouzivali alebo pouzivate odsavacku na sopliky pri nadche.. ja som si najprv kupila tu najlacnejsiu, teda hadickou som tahala sopliky von, kupila som cez net aj tu s tym balonikom ale to nic nevytiahne.. kupila som ju preto lebo s hadickou som nemala na to nervy, malej ro raz vadilo, raz nie.. vytiahla lepse ako ten balonik (ten nic nevytiahol) ale s tou hadickou je to nesikovne a na nervy.. mozte mi poradit aku by som mala pouzivat aby som s nou bola spokojna? dakujem

maryah
26. aug 2015

Ahoj, my sme používali odsávačku na vysávač Noštek. Bola som s ňou veľmi spokojná.

petronela1985
26. aug 2015

@nicoll212 Tiež máme odsávačku na vysávač Noštek. Použila som ju raz a pomohla nám. Zatiaľ spokojnosť.

m_ij_ka
26. aug 2015

@nicoll212 ahoj, ja som pri dcére používala nosátko odsávačku na hlieny, ktoré som pripojila k vysávaču a tak odsávala hlieny. Bola som spokojná 😉

nikolet_89
26. aug 2015

@nicoll212 jednoznacne na vysavac vytiahne vsetko co treba

mojalaska123
26. aug 2015

Aj my sme mali na vysavac je to dobra investicia.odporucam

lucianka222
26. aug 2015

@nicoll212 urcite na vysavac ;) Za par sekund sopliky prec ;)

miku1
26. aug 2015

@nicoll212 Tak ako píšu baby vyššie, odsávačku na vysávač, kúpiš aj v lekárni, cena cca 10 €.

colormoda
2. nov 2015

Ahojte chcem sa spytat odsavacka na sopliky na vysavac je jedno aka znacka alebo je to podla niecoho odlisene, pripadne aku odporucate ? dakujem 🙂

mia18112
2. nov 2015

Jednoznacne na vysavac, top je podla mna Baby vac, stoji okolo 11 eur, obsahuje aj nahradny nadstavec. Náš maly bol strasne zasopleny od narodenia. Znicili sme ich hadam aj 5 ks. Mali sme ju pomaly nonstop zapojenu v obyvacke, maly sa tak naucil, ze ked mal plný nostek, zapol - poodsaval sam 🙂 a hral sa dalej...... 🙂

lenoc
2. nov 2015

@colormoda myslím, že je to úplne jedno a fungujú všetky na rovnakom princípe. Ja som napr. mala odsavacku arianna a bola som spokojna, kamoska mala tusim vyssie spominany noštek a tiež bola spokojná.

koobcam
12. nov 2015

Akože, jasné, že vysávačom vysajem všetko, niekedy aj to čo nechcem 🙂 Ja už pri druhom dieťati používam síce drahšie, ale určite humánnejšie riešenie 🙂 http://www.coolberry.sk/166/detska-elektricka-n...

zanet63
12. nov 2015
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

ja uz mam tiez drahsiu odsavacku lebo tie lacne nic nevydrzali