Zdravim vas mamicky 🙂 chcela by som sa opytat aku ste pouzivali alebo pouzivate odsavacku na sopliky pri nadche.. ja som si najprv kupila tu najlacnejsiu, teda hadickou som tahala sopliky von, kupila som cez net aj tu s tym balonikom ale to nic nevytiahne.. kupila som ju preto lebo s hadickou som nemala na to nervy, malej ro raz vadilo, raz nie.. vytiahla lepse ako ten balonik (ten nic nevytiahol) ale s tou hadickou je to nesikovne a na nervy.. mozte mi poradit aku by som mala pouzivat aby som s nou bola spokojna? dakujem
@nicoll212 Tiež máme odsávačku na vysávač Noštek. Použila som ju raz a pomohla nám. Zatiaľ spokojnosť.
@nicoll212 jednoznacne na vysavac vytiahne vsetko co treba
Aj my sme mali na vysavac je to dobra investicia.odporucam
@nicoll212 urcite na vysavac ;) Za par sekund sopliky prec ;)
Ahojte chcem sa spytat odsavacka na sopliky na vysavac je jedno aka znacka alebo je to podla niecoho odlisene, pripadne aku odporucate ? dakujem 🙂
Jednoznacne na vysavac, top je podla mna Baby vac, stoji okolo 11 eur, obsahuje aj nahradny nadstavec. Náš maly bol strasne zasopleny od narodenia. Znicili sme ich hadam aj 5 ks. Mali sme ju pomaly nonstop zapojenu v obyvacke, maly sa tak naucil, ze ked mal plný nostek, zapol - poodsaval sam 🙂 a hral sa dalej...... 🙂
Akože, jasné, že vysávačom vysajem všetko, niekedy aj to čo nechcem 🙂 Ja už pri druhom dieťati používam síce drahšie, ale určite humánnejšie riešenie 🙂 http://www.coolberry.sk/166/detska-elektricka-n...
ja uz mam tiez drahsiu odsavacku lebo tie lacne nic nevydrzali
Ahoj, my sme používali odsávačku na vysávač Noštek. Bola som s ňou veľmi spokojná.