Odsávačka na mlieko na veľké bradavky

9. aug 2023

Ahojte, prosím súrne o rady. Ktorá odsávačka na mlieko je vhodná na veľké bradavky?
Mám doma Philips Avent ale veľmi mi blíži, nakoľko pri podtlaku sa bradavka otiera o steny a veľmi to bolí a to nehovorím o probléme ich potom vytiahnuť 😟
Ďakujem za odporúčania

anavixy
9. aug 2023

To nie je o odsavacke ale o tych nadstavcoch, ktore idu na prsnik. Tie by sa mali dat kupit v roznych velkostiach na kazdy druh odsavacky. Treba si zmerat priemer bradavky a na zaklade toho si vyberat nadstavec.

autor
9. aug 2023

@anavixy avent už tento typ nemá, nevyrába (ja som ju kúpila pred 4 rokmi pri prvom bábätku) 😟 no teraz potrebujem nieco širšie /väčšie tak hľadám niečo iné 😟

anavixy
9. aug 2023

Ale tie nadstavce by mohli byt kompatibilne, napis vyrobcovi alebo distributorovi alebo niekomu kto tomu rozumie a kde sa daju kupit.. kazdopadne odsavacku je jedno aku si kupis, dolezite su tie nadstavce spravne zvolit. Ja mam napr. lansinoh a nadstavcov maju niekolko velkosti.

nevenka
9. aug 2023

Napriklad ja som mala Lansinoh, aj Medelu elektricku a nepasuju navzajom, maju iny rozmer...🤔
Ale Avent neviem...

anavixy
9. aug 2023

@nevenka myslim novy avent na starsi avent 🙂

autor
9. aug 2023

@nevenka @nevenka ďakujem za odpovede. Písala som už včera do Aventu, jedinú veľkosť nadstavca čo majú k dispozícii je práve tá, ktorú mám doma 😟 mali aj väčšie, no už nemajú, už nevyrábajú na môj typ odsávačky 😟
Musím teda pozrieť úplne inú značku, kde je na výber viac veľkostí

nevenka
13. aug 2023

Ja by som sa pozrela po Medele, ta sa mi videla lepsia ako Lansinoh.