Ahojte poraďte prosím akú odsávačku soplov pre dieťa ktoré sa stále nenaučilo vysmrkat si nos skúšali sme už všetko proste ťahá do seba . Má nks takže problém s pochopenim . Prosím také čo aj tie sople naozaj vytiahnu ďakujem vlastne skúsenosti najlepšie
Skusali ste ho ucit "ako funi jezko" ? Nam toto zabralo...dlho sme len ukazovali na obrazok jezka a funeli. Az raz po dlhom case sme to spojili s fukanim nosa. Odsavacku neporadim :/
Este preplachovat, konvickovat mozes...
Klasickú na vysávač, používam aj pre skoro 6 ročnú. Lebo keď je zahlienená, tak to nevyfúka aj keby neviem čo bolo.
Klasicku na vysavač a ma 5 rokov 😂. Absolutne samostatne dieta ale vysmrkat neexistuje, že to je take neprijemne ked vybehne sopel 😂.
Aj ja 5rocnemu odsavam vysavacovou, tiez je mu strasne neprijemne smrkat. Len pomaly to berie na milost a nevyfukne este tak dobre, ako ked sa odsava.
@blaazi skusali sme reálne na sebe som ukázala ako to ma robiť aj fúkali guľôčky z papiera nosom proste nejde mu to nechápe čo od neho chcem :(
@earlgrey môže byt aj ta Nosko z dom napríklad ?
Áno, ak myslíš z DM
@domka222 áno dm ďakujem
My máme elektrickú nosiboo,takého medveďa. V pohode sa vyrovná tej na vysávač. Primárne používam pre dvojročnú, ale keď bol 6 ročný po operácii madlí tak sme odsavali tiež.
🙏
Používam klasickú na vysávač