Odsávačka hlienov/soplíkov pre 4-ročné dieťa

Včera o 16:37

Ahojte poraďte prosím akú odsávačku soplov pre dieťa ktoré sa stále nenaučilo vysmrkat si nos skúšali sme už všetko proste ťahá do seba . Má nks takže problém s pochopenim . Prosím také čo aj tie sople naozaj vytiahnu ďakujem vlastne skúsenosti najlepšie

domka222
Včera o 16:47

Používam klasickú na vysávač

blaazi
Včera o 18:07

Skusali ste ho ucit "ako funi jezko" ? Nam toto zabralo...dlho sme len ukazovali na obrazok jezka a funeli. Az raz po dlhom case sme to spojili s fukanim nosa. Odsavacku neporadim :/

mimi3008
Včera o 18:14

Este preplachovat, konvickovat mozes...

earlgrey
Včera o 18:16

Klasickú na vysávač, používam aj pre skoro 6 ročnú. Lebo keď je zahlienená, tak to nevyfúka aj keby neviem čo bolo.

nyphadora
Včera o 18:20

Klasicku na vysavač a ma 5 rokov 😂. Absolutne samostatne dieta ale vysmrkat neexistuje, že to je take neprijemne ked vybehne sopel 😂.

zoja_
Včera o 18:37

@nyphadora aj ja môjmu a to normálne aj vysmrka ale tak jak odsavacka nikdy. Takže bezne mu odsavam 😂

marianarem
Včera o 18:54

Aj ja 5rocnemu odsavam vysavacovou, tiez je mu strasne neprijemne smrkat. Len pomaly to berie na milost a nevyfukne este tak dobre, ako ked sa odsava.

autor
Včera o 18:56

@blaazi skusali sme reálne na sebe som ukázala ako to ma robiť aj fúkali guľôčky z papiera nosom proste nejde mu to nechápe čo od neho chcem :(

autor
Včera o 18:57

@earlgrey môže byt aj ta Nosko z dom napríklad ?

domka222
Včera o 18:59

Áno, ak myslíš z DM

autor
Včera o 18:59

@domka222 áno dm ďakujem

ayato
Včera o 19:03

My máme elektrickú nosiboo,takého medveďa. V pohode sa vyrovná tej na vysávač. Primárne používam pre dvojročnú, ale keď bol 6 ročný po operácii madlí tak sme odsavali tiež.

earlgrey
Včera o 19:47

@autorka
Áno, ja mám nosko tiež, mala som z minulého roku ale tento rok som kúpila novú a je lepšia lebo má silikonovú hlavicu, tá z minulého roka mala plastovú tvrdú

blaazi
Dnes o 00:28

🙏