Ahojte, poradte mi prosím Vás odsavacku hlienov mala bude mat 3 roky , mame odsavacku na vysavac ale uz mi to znicilo vysavac a neprakticke vecer o 10 vytahovat a zapinat vysavac, nieco co nie je hlucne , da sa nabijat , aby mali aj nahradne veci na dokupenie , s cim ste spokojne, ďakujem pekne 😊
Ja aj v noci zapnem vysávač keď treba, ale trojročný už vie fúkať nos sám.
@snehulak77 neskusala som este , a pri tej kpnvicke uz netreba odsavat, ?
@anjelik44 no, trosku by bolo dobre, keby fukla, to už aj zvládne 3rocnA. Ale už nemusí tak silno
@anjelik44 odsávačka ti pokazila vysávač? Lebo ja mám tiež odsávačku na vysávač, pár krát som ju iba používala, nie často a zrazu sa mi tiež nejako vysávač pokazil. Tak som rozmýšľala či za to môže odsávačka alebo čo... Prestal ťahať vysávač. A teraz mám nový tak sa nám zase oň báť kôli odsávačke? Do riťky s tým...
Keby som bola vedela, ako budeme využívať odasavacku, tak kúpim tu elektrickú za 100e. Ale mala ma tiež už 3r a asi sa už neoplatí. Preto sa pripájam, či niekto poradi niečo lepšie. Mne zatiaľ vysávač nepokazila, ale ide mi strašne na nervy. Stále sa to vyberá, vypadava, rozoberá....
Fúkať vie, ale tak, ze zvuk je 100x silnejší ako samotný ťah 🙄
@svokrinjazykmonika noo mne este ide ale bohuzial mi tie hlieny vtiahol dnu do vysavaca a smrdi to strasne a uz sme vsetko skusali preto hladam uz iny sposob fukat este nevie ale nauci sa snad 🙂
Skúšala si striekačku a preplachnut, alebo konvicku použiť, keď je už takáto väčšia? Pre mňa striekacka viac pohodlná ako odsavacka