Odsávačka hlienov Nosiboo

bielavila
7. mar 2015

ahojte, kto ma doma odsavacku hlienov nosiboo? ake s nou mate skusenosti, ste s nou spokojne? budem rada za vase skusenosti. dakujem

ide o tuto odsavacku
http://nosne-odsavacky.heureka.sk/nosiboo-nosov...

sednaja
8. mar 2015

@bielavila Asi nemáš kam dávať peniaze. Teda ak ju ešte nemáš kupenú, tak nechápem prečo by si za odsávačku hlienov mala vyhodiť toľké peniaze.
Najlepšie sú tie na vysávač, cena je okolo 10€. Ak sú soplíky intenzívne, tak či máš odsávačku za 10 alebo za 135, musíš odsávať častejšie, lebo soplíky sa robia priebežne. O takej drahej som ani nepočula.
Každopádne odsávačku NA VYSÁVAČ.

enka81
8. mar 2015

teiz si myslim, ze su to zbytocne vyhodene peniaze, ja som kupila v lekarni za cca 15 eur na vysavac a uplne staci, neviem co viac by som na nej mohla chciet.

anketkarka
8. mar 2015

@sednaja prepac, ale tvoja reakcia je mimo diskusiu. Bielavila sa pytala na skusenosti s konkretnou odsavackou, nie na jej cenu a ci nahodou neodporucas odsavacku na vysavac. Myslim, ze je tu vela diskusii na tuto temu, ale ked ju zaujima konkretne tato odsavacka, tak caka konkretne skusenosti s nou...

bielavila
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bielavila
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sednaja
9. mar 2015

@bielavila Ospravedlňujem sa, máš pravdu, ani ja to nemám rada a urobila som to sama. Aj keď za spamovanie by som to neoznačila, pretože to nebolo naschvál, ani k tomu cielené. Veľa mamičiek chce pre svoje deti modré z neba, aj keď je to často len reklama a naozaj zbytočné a mohokrát nakoniec zistia, že je to naozaj tak. Myslela som, že si jedna z nich, že ťa možno usmerniť. Ale ako vidieť, pravdepodobne vieš čo chceš, avšak musíš uznať že Tvoja reakcia bola riadne prehnaná. Mne tiež ľudia rôzne reagujú, príp. na iné mamičky, až sa mi niekedy chĺpky dupkom stávajú, ale kvôli tomu sa na nich neosopím.

bielavila
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkaajurko
15. jún 2016

@bielavila ako odsavacka,skusila si ju? tiez ju pri druhom zvazujem,ak by bola vykonna,lebo vytrepavat pokazde velky vysavac mi lezie na nervy,a baterkove stoja za nic.... keby tato dobre fungovala tiez ju zvazim....

ejka1288
15. jún 2016

@bielavila ahoj tiez by ma zaujimallo ci si ju nakoniec kupila a aka je? Tiez nad nou momentalne uvazujem dakujem 🙂

katkaajurko
15. jún 2016

@ejka1288 nasla som toto video, vyzera ze funguje...aj ked zas hluk to robi ,tazko povedat o kolko menej ako vysavac

https://www.youtube.com/watch?v=2GjKhRPXaWc
ejka1288
15. jún 2016

@katkaajurko dakujem ...isto to bude menej hlucne ako vysavac a fakt je vyhoda ze to taha a mozes to zobrat kdekolvek na cesty ...s tou na baterky som nebola spokojna

katkaajurko
15. jún 2016

@ejka1288 na baterky u nas nevytiahla nikdy nic..iba vysavacova... my to asi kupime,este uvidim,teraz som citala aj zahranicnu recenziu a tam to odporucala ,ale tak dostala to na testovanie ... ale evidentne to funguje ,len samozrejme si treba patricne aj zaplatit 🙂

fibica
10. júl 2016

Ja to tiez planujem kupit.... No nemam ziadne referencie😒

dolcegucci
10. júl 2016

Mam tuto odsavacku a zatial sa mi osvedcila velmi dobre 🙂 Hlavne v tom ze je prakticka aj na cesty.A neni hlucna ako vysavac,co je vyhoda najme v noci.

ejka1288
10. júl 2016

@dolcegucci taha tak dobre ako tie vysavacove prosim ta?

dolcegucci
12. júl 2016

@ejka1288 taha dobre ale zase neni to az taky tah ako z vysavaca.Predsa len na vysavaci je vyssi vykon satia 😉

katkaajurko
19. okt 2016

Pridavam skusenost s nosiboo. kupila som, mala som na vysavac,rucnu aj na baterky a toto je rozhodne najlepsia vecicka... mam to po ruke,ziadne vytahovanie vysavaca,nehuci to az tak , tah je prisposobitelny,lahucko umyvatelne..maly neplace, za mna 10 bodov z 10... aj ked cena je aka je...

ejka1288
22. okt 2016

@katkaajurko a je vykonovo porovnatelna s tou na vysavac? Ja som ju este stale nekupila 😔

katkaajurko
24. okt 2016

@ejka1288 podla mna rovnako,ak nie lepsie,lebo mne sa to nedarilo na vysavac vhodne dat,aby nebolo prilis silne ani slabe,toto je super, vykon davam max na polku a vysaje "enonuno" ,netreba mi ani naplno a to je co povedat ...

ejka1288
24. okt 2016

@katkaajurko tak super ...som rada tejto recenzii uz sa teda asi odhodlam kupit ju 😊 a dietatko uz neplace pri odsavani?

dolcegucci
24. okt 2016

ja mam vykon stale na max lebo inak neodsajem soplik vzadu.na mensi vykon odsajem len troska spredu.ale odporucam z toho hladiska ze je to prakticke a mam to stale po ruke.nemusim stale vytahovat vysavac.aj na cesty uzasna vec 🙂

katkaajurko
24. okt 2016

@ejka1288 pri tejto mi syn neplace, starsi pri vysavaci plakaval... toto tak nehuci a podla mna ten tah je viac usposobeny na to,na co ma sluzit, predsalen vysavac je vysavac...iny hladnvy ucel... neviem si to inak vysvetlit

05ada
14. sep 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahojte,
pripajam sa k diskusii o odsavacke hlienu Nosiboo. Na zaklade recenzii z webu aj Vasej diskusie som sa rozhodla ju kupit, hned ako sa mala zobudi ju vyskusam. Bojujeme s nachladnutim a soplikmi. Malinka ma panicky strach s vysavacu az sa trasie, ked pocuje jeho zvuk. Po presvedcovani, ze sa toho nemusi bat a vsetky hracky ani maminka sa odsavania neboji, len co ju odsajem vysavacom nasleduje hodinovy plac a hlieny su naspat, tak naco zbytocne stresovat dieta aj tak musim odsavat znova, ked doplace. Je to ako zacarovany kruh, chuda moje malinke. Hlavne nech mozem potichu odsavat v noci, aby sme sa obe ako tak vyspali. Napisem ako to u nas prebehlo ako sme spokojni s odsavackou.

nikolka912
6. okt 2017

@05ada ahoj..tak.aka.je.tvoja.skusenost. ja tiea zvazujem. Aj.ked ta cena 😑
Ale.mala.ma.len 4.meaiace a uz druhykrat nadcha 😐.
Vysavaca sa boji..aj ked je na najalabsom.tahu...strasne sa..pri.odsavani.meta..
Cize vysledkom je aj slabe odsatie kedze.si .to velmi nenecha lubit..chudiatenko.moje...😑

mabella
29. nov 2017

@05ada ahoj. Rposim ako si odstupom casu spokojna?

mabella
29. nov 2017

@bielavila prosim, spokojnost?

05ada
29. nov 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

ano maximalna spokojnost

katkaajurko
20. okt 2020

Ja nase nosiboo predavam , keby niekto chcel,mam v bazariku. Uz ho nepotrebujeme nejaku dobu 🙂

adulik299
15. okt 2021

@katkaajurko prosim Vas este ju mate

mabella
15. okt 2021

@adulik299 ak by nemala, ja mam, s este nerozbalemym nadstavcom do nosteka.