Ahojte, chcem sa opýtať koľko krát za deň odsávate bábätkam hlieny? Viem že je písané max 3x no my mame teraz zápal priedušiek a maly je zahlieneny až po uši, soplíky stále teču, dýchať musí ustočkami lebo má v kuse plný nos, odsavam mu aj 5x denne môže to byt problém? Neviem si predstaviť nechať ho s plným noštekom a keďže bývam u svokrovcou tí mi hovoria že mu nemám robiť lebo mu odsajem vzduch z hlavy čomu nechápem aký vzduch ale nevadí 😂
@mamickalisticka no ja si akože tiež myslím že lepšie je to dať von, neviem si predstaviť ho nechať takého 🙈
Ja mám dieťa po operácii nosa ,teda už ako novorodencovi sa odsaval nos katetrom každé 3hod,po príchode domov odsavackou na vysávač tiež každé 3h aj v noci na odporučenie ORL doktora,nemáme žiaden problém....
@anka1709 urcite vela zvlhcovat a odsavat,vsetko treba dat von,aby hlieny nezatekali,treba vyvysit spanie..
@anka1709 jasne, odsavaj podla potreby. Si predstav, ze by si si nevyfukala nos, tecie to do hrdla, drazdi na kasel a este pri zapale priedusiek?
Riedit a odsavat, urcite. Nic sa drobcovi nestane z odsavania, skor horsie spravit je nechat to tam a nechat ho dusit sa hlienmi. Otras.
@anka1709 asi miliónkrát denne .. 😬 a to trojmo.. keď tečú, ťaháme von.. radšej von ako dnu do hrdla. Ale mám už viac ako ročných.. bábätká neviem, ale 5x by nemalo vadiť si myslím.. veď to je rychlovka