Odsávačka hlienov na vysávač

anka1709
29. sep 2022

Ahojte, chcem sa opýtať koľko krát za deň odsávate bábätkam hlieny? Viem že je písané max 3x no my mame teraz zápal priedušiek a maly je zahlieneny až po uši, soplíky stále teču, dýchať musí ustočkami lebo má v kuse plný nos, odsavam mu aj 5x denne môže to byt problém? Neviem si predstaviť nechať ho s plným noštekom a keďže bývam u svokrovcou tí mi hovoria že mu nemám robiť lebo mu odsajem vzduch z hlavy čomu nechápem aký vzduch ale nevadí 😂

mamickalisticka
29. sep 2022

@anka1709 asi miliónkrát denne .. 😬 a to trojmo.. keď tečú, ťaháme von.. radšej von ako dnu do hrdla. Ale mám už viac ako ročných.. bábätká neviem, ale 5x by nemalo vadiť si myslím.. veď to je rychlovka

anka1709
autor
29. sep 2022

@mamickalisticka no ja si akože tiež myslím že lepšie je to dať von, neviem si predstaviť ho nechať takého 🙈

riskoh
29. sep 2022

Ja mám dieťa po operácii nosa ,teda už ako novorodencovi sa odsaval nos katetrom každé 3hod,po príchode domov odsavackou na vysávač tiež každé 3h aj v noci na odporučenie ORL doktora,nemáme žiaden problém....

simona92101
29. sep 2022

@anka1709 urcite vela zvlhcovat a odsavat,vsetko treba dat von,aby hlieny nezatekali,treba vyvysit spanie..

nevenka
29. sep 2022

@anka1709 jasne, odsavaj podla potreby. Si predstav, ze by si si nevyfukala nos, tecie to do hrdla, drazdi na kasel a este pri zapale priedusiek?
Riedit a odsavat, urcite. Nic sa drobcovi nestane z odsavania, skor horsie spravit je nechat to tam a nechat ho dusit sa hlienmi. Otras.