Prosím vás, poraďte mi odsávačku hlienov na baterky. Mám takú klasickú hadickovu, aj na vysávač, no chcem nejakú pri ktorej nevyplujem dušu ja, a pri ktorej sa deti totálne nevystrasia. Tieto údaje nás velky úspech teda nemajú. Ďakujem.
Ja som práve dnes kúpila nejakú Plus Comfort v zdravotníckych potrebách, ale ešte sme ju neskúšali. Je na 2 tuskove baterky. Uvidíme zajtra.
Skús popozerat na bambino.sk, tam su aj recenzie zien, ktore dany vyrobok maju a aj ho odskusali. Ak si vyberies, tak ti este pomozem s jednou vecom http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/, kedze tie kvalitnejsie su dost drahe :/
My uz mame "extra vysavac na sople"😂lebo po tolkom odsavani a aj jeho naslednym cisteni je na vysavanie nepouzitelny😂🙈
vysavace udajne nie su dobre ak sa s nimi vysavaju sopliky a zaroven sa aj pouziva v domacnosti, nakolko sa detom do nosa dostavaju "spiny a bakterie" z neho.
Ja tiez hladam v lekarnach vacsinou nemaju skor v nejakych specializovanych lek.potrebach. ja ju potrebujem na cestovanie, mali sme pozicanu v nemocnici sice mala slaby tah ale lepsie ako jic pokial dieta nevie este sopliky fukat same. My sme este aj na dovolenku vysavac tahali😂😕katastrofa😮