Odsávačka hlienov

slavka030
13. sep 2016

Prosím vás, poraďte mi odsávačku hlienov na baterky. Mám takú klasickú hadickovu, aj na vysávač, no chcem nejakú pri ktorej nevyplujem dušu ja, a pri ktorej sa deti totálne nevystrasia. Tieto údaje nás velky úspech teda nemajú. Ďakujem.

lilu74
14. sep 2016

Ja tiez hladam v lekarnach vacsinou nemaju skor v nejakych specializovanych lek.potrebach. ja ju potrebujem na cestovanie, mali sme pozicanu v nemocnici sice mala slaby tah ale lepsie ako jic pokial dieta nevie este sopliky fukat same. My sme este aj na dovolenku vysavac tahali😂😕katastrofa😮

slavka030
autor
14. sep 2016

Ja som práve dnes kúpila nejakú Plus Comfort v zdravotníckych potrebách, ale ešte sme ju neskúšali. Je na 2 tuskove baterky. Uvidíme zajtra.

lilu74
12. dec 2016

@slavka030 tak napis prosim ako funguje ci taha silno ci slabo a ci odporucas😉dakujem

acikra
17. dec 2016
Používateľ acikra je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od acikra.

Skús popozerat na bambino.sk, tam su aj recenzie zien, ktore dany vyrobok maju a aj ho odskusali. Ak si vyberies, tak ti este pomozem s jednou vecom http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/, kedze tie kvalitnejsie su dost drahe :/

miaxy
17. dec 2016

@slavka030 to by aj.mna zaujmalo my mame dva vysavace no ani na jeden sa odsavacka neda pouzit a treti sa mi nesce kupovat..takze budem.rada ked das info ako.funguje vdaka 🙂

slavka030
autor
18. dec 2016

@lilu74 no skusali sme ju, a je o ničom. Vyhodené peniaze. Skutočne nič neodsaje soplík tak ako ta na vysávač.

slavka030
autor
18. dec 2016

@miaxy
@miaxy
No zvíťazila ta na vysávač. Malý síce neznáša ten zvuk, to isté bolo aj pri dcére ale nič neodsaje soplík ako vysávač. Chcela som sa tomu ubrániť aj maleho, lebo dcéra ešte teraz keď vidí vysávač ma dosť, ale naozaj nefunguje nič tak ako ta na ten vysávač.

miaxy
18. dec 2016

@slavka030 oooooch skodaaaa..
Akurat dnes ma maly soplik taky vodavy tak tou co sa ustami taha zatial..ale ked bude viac chory asi sa teda neubranim..
Dakujem pekne za info 🙂 🙂 🙂

lilu74
30. dec 2016

My uz mame "extra vysavac na sople"😂lebo po tolkom odsavani a aj jeho naslednym cisteni je na vysavanie nepouzitelny😂🙈

miaxy
30. dec 2016

@lilu74 😁😯

lilu74
31. dec 2016

@miaxy vazne😂🙈🙈🙈

miaxy
31. dec 2016

@lilu74 tak.nech ten hlienovniik vydrzi co najdlhsie..my este taky nemame 😁

lilu74
16. jan 2017

@miaxy 😂👍

lilu74
4. feb 2017

vysavace udajne nie su dobre ak sa s nimi vysavaju sopliky a zaroven sa aj pouziva v domacnosti, nakolko sa detom do nosa dostavaju "spiny a bakterie" z neho.