Ahojte žienky. Pomaličky začínam nakupovať, keďže o tri mesiace príde na svet moj anjelik. Bude to moje prvé babo, a preto by som sa chcela opýtať akú odsávačku na mlieko používate ? Alebo akú by ste mi odporúčali ?
medela, rucna aj elektricka bola top
@martinamatulka ja pouzivam avent, pouzivam uz pri druhom synovi tu istu a som spokojna.
iba a len elektricku a obidve prsia naraz, na znacke nezalezi
Elektrická určite, vyskúšala som tri najviac som bola spokojná s Beurer, ale neskúšala som na obe prsia naraz si myslím ze taka bude najlepšia, keďže pri odsávani mi vždy tieklo z druhého prsa a musela som zachytávať
Este by som nekupovala, max len mala vybratu. Mozno ti ju vobec nebude treba. Avent medela su dobre. Ja mam elektricku suavinex a rucnu avent. Ale ja len odsavam. S oboma som spokojna, aj ked elektricka je troskj hluvnejsia.
@martinamatulka zalezi na tom ako casto ju budes pouzivat lenze to nikto dopredu nevie, ze 🙈. Ja som si kupila pre narodenim malej prepripad, ze budem odsavat manualnu - Avent lenze 3 mesiace som odsavala niekolkokrat do dna takze som velmi rychlo kupovala elektricku Medelu a spokojnost. Pohodlnejsie a rychlejsie.
Ja pouzivam Medela manualnu a velmi som spokojna. Priatelna cena a velmi dobra kvalita.