Dobry den chcela by som od Vas radu. Aka je kvalitna kozmetika pre novorodenca?
Ja poznam len znacku Niveu z pocutia.
Poznate aj ine znacky za nepredraženú cenu? Dostupne na Sk v obchodoch?
Dakujem za info 🙂
Súhlasím s príspevkom vyššie. Novorodenec nepotrebuje žiadnu kozmetiku, na kúpanie čistú vodu, na zadoček tiež čistú vodu, ani mydlá, ani vlhčené utierky. A čo sa týka značky nivei všeobecne, je to bežná komerčná značka.
Toto by aj mna zaujimalo . Takze pre novorodenca vôbec že nič ? Ani puder a olej ?
@patusicek skus pozriet aj sem, je to sice starsi clanok, ale na prehlad fajn 🙂
https://babetko.rodinka.sk/starame-sa/starostli...
Weleda
Ahoj,nazaciatok nic-cista voda.Neskor Weleda,alebo Hipp.Netreba dopredu kupovat kvoli zaruke.Urcite vela podostavas,a tiez urcite dostanes vela vzoriek-mozes vyskusat a az potom kupit.
Ako pisu ostatne, cista voda. Sudokrem je dobry na zapareniny. Mne napr.v porodnici poradili Sebamed.
soaphoria ma detsku radu ale pouzivame zatial vynimocne, hlavne mydielko a sem tam mu matriem ritku alebo tvar ked bola velka zima 🙂 alebo uz spomínaná weleda
U nas jedine nivea ale kazde babetko je ine.co vyhovuje jednemu moze byt katastrofa u druheho
Žiadna kozmetika. Na kúpanie máme Penaten mydlo a na natieranie Excipial čo nám píše lekárka. A to už má mala 8 mesiacov. Nič viac. Ak by bol nejaký problém tak potom riešiť aj niečo iné. Plus kvalitný hypoalergenny prášok a pranie na 60 🙃
pane bože, len nie žiadnu Niveu!!! ved to je samá ropa...
Navia - kvitok
@patusicek ja pouzivam Euronu (da sa objednávať s 20%zľavou) a občas aj indulonu a som spokojná 😉
Novorodencovi najlepšie urobí čistá voda a nezaťažovať pokožku kozmetikou
Ja používam kozmetiku od značky alpa. Ich krém na zapareniny aviril a aj olejcek ti určite niečo hovorí. Používam aj krém batole od tej značky. Neviem si ju vynachvalit. Pôvodne sme používali inú kozmetiku, ale maly sa mi vyhadzal z toho. Ale s touto sme spokojný. A na kúpanie používame taký sprchovy gel a sampon v jednom od značky hipp
Od narodenia pouzivame detské mydielko bupi s lanolim a na natretie olivovy olej z lekarne, zahybiky liehujeme. Malá ma 9 mesiacov a žiadny problém. Čo sa týka nivei, svagrina mi doniesla krém nivea baby. Otvorila som ho a skúsila si ho natriet na ruky, reakcia bola príšerná palily ma z neho cele ruky tolko k tomu.
Kozmetika Hipp šamponik a detsky olej he užastny použivala som pri oboch deťoch .
najlepsi !! Deti nemali nikdy ziadne vyrazky ci na tele ci na zadocku nikdy nikdy ziaden ekzem ! 🙂
Najlepšia kozmetika - žiadna. Pre novorodenca potrebuješ akurát tak čistú vodu. 😉