Odporučte eshop s novorodeneckým oblečením

kiss1234
5. jún 2020

Ahojte dámy :* viete mi prosím poradiť nejaký e-shop pre novorodeniatka? Nejaká anglická stránka ale nemusí byť len anglická a ani dlhšie dodanie mi nevadí Ďakujem veľmi krásne za každy komentik.

sisulia
5. jún 2020

Pozri aj tuto bazarik napriklad 🙂 A preco prave anglicka? Zijes v anglicku? Inak ale toho novoredeneckeho oblecenia nekupuje vela, ani to nestihnes vyuzit vsetko potom

staronova
5. jún 2020

Mám na starosť charitu u nás a som neskutočne rozčarovaná kolko nádherných vecí uplne nových či zánovných sa vyraduje po detoch a pomaly to nik od nás ani nechce. Každa mamička chce nové, čo chápem, ale v konečnom dôsledku je to na pár chvíl či par praní. Súhlasím s sisulia, že netreba toho veľa.

taga
5. jún 2020

@staronova treba vsak vziat do uvahy, kolko oblečenia mamičky podostavaju... ja uz hovorim, nech oblecenie nikto nekupuje, pretoze mame vela, napriek tomu stale dostaneme viacero veci a v konecnom dosledku mame viac, ako potrebujeme 🤷‍♀️

milakarling
5. jún 2020

@kiss1234 ja som objednávala z Mamasandpapas, Scandiborn, Little Baby Shop, Mothercare, Lodger a Marksandspencer.

staronova
5. jún 2020

@taga ano, jasne, súhlasím....

kikid1
5. jún 2020

@kiss1234 ja by som skor sla do slovenskych obchodov s kvalitnymi bavlnenymi vecami vyrobenymi na slovensku 😊Takmer vsetko v anglicku je dovezene a ciny a vsetci vieme co to znamena, casto je oblecenie napustane chemikaliam, hygienicke podmienky tiez nic moc...
Alebo odporucam nakupovat handmade od nasich slovenskych mamiciek z napr na co dokaze mama alebo sashe... krasne vzorovo originalne pudlove teplaciky, ciapocky... vacsina s oeko tex (nezavadnych) latok. Ja zijem v uk a radsej by som teda nakupovala na slovensku 🙂 a hlavne ako uz spominali baby vysie s nakupmi to netreba prehanat, lebo babo naozaj rastie tak rychlo, ze vacsinu veci ma oblecene 2-3x

iwka1984
5. jún 2020

@kiss1234 oblečenieprekojencov.sk